EKSPRESNA AKCIJA SRPSKE POLICIJE! Uhapšeni batinaši iz Inđije: KRVNIČNI PRETUKLI MLADIĆA ZBOG 2.000 EVRA!

Autor: Republika

Hronika

05.07.2021

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici i Inđiji, intenzivnim operativnim radom, identifikovali su sedam osoba koje su učestvovale u tuči u Inđiji i uhapsili trojicu osumnjičenih za iznudu u pokušaju, razbojništvo i nasilničko ponašanje.

RepublikaFoto: Tanjug/A. PAP
Foto: Ilustracija

L. N. (20) i U. P. (20) iz Zemuna i A. L. (18) iz Stare Pazove se terete da su, sa još dvojicom muškaraca, za kojima se intenzivno traga, u Inđiji, 3. jula, u noćnim časovima, u svoj putnički automobil „alfa romeo“ uvukli 18-godišnjeg mladića i više puta ga udarili, skinuli mu odeću i spalili je, a onda mu uzeli sat i novčanik, zahtevajući da im naknadno isplati 2.000 evra. 

On je tom prilikom lakše povređen.

Prethodno su se ta petorica, kako se sumnja, u centru Inđije potukla sa više mladića, u blizini mesta na kojem se nalazio i osamnaestogodišnjak.

U toj tuči četiri osobe su zadobile lake telesne povrede i njima je ukazana lekarska pomoć.

Policija će protiv sedamnaestogodišnjaka i dvadesetosmogodišnjeg muškarca iz Inđije, koji su učestvovali u ovoj tuči, podneti krivične prijave za krivično delo nasilničko ponašanje, nadležnim tužilaštvima.

Trojici uhapšenih je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivične prijave, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading