GROBARI ZBOG BELIVUKA BESNI NA 'IZDAJNIKA'! Prela dobija pretnje zbog Velje Nevolje

Autor: Republika

Hronika

05.07.2021

07:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deo navijača Partizana kivan je na Đorđa Prelića, koji je navodno postao naslednik Veljka Belivuka i po izlasku iz zatvora stao na čelo njegovih Principa.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ/Tanjug/R. PRELIĆ, Youtube/FuzzyMACEDONIA
Veljko Belivuk i Đorđe Prelić

Kako se saznaje iz izvora bliskih navijačima, Prelić već tri dana neprekidno dobija uvrede, ali i pretnje od dela "grobara" koji je ostao privržen ubijenom Ljubomiru Markoviću Kići.

 

Naime, pojedini smatraju da je Prelić "izdao kuma Kiću", kao i "da se prodao sa šaku para".

- Neki navijači su, malo je reći, besni. Smatraju da će Đorđe Prelić, kome su nadenuli novi nadimak - Prela Nevolja i Prela iz Principa, biti samo pijun Veljka Belivuka. Priča se da, iako se Prelić predstavio kao neko ko će pokušati da ujedini zavađeni jug, zapravo raditi po direktivama Velje Nevolje - kaže izvor Kurira i dodaje da se među "grobarima" priča da je Belivuk "aminovao" Prelićevo imenovanje za novog vođu.

- Navodno, Belivuk je svojim vojnicima iz pritvora poručio da se sastanu sa Prelićem i da ga prihvate kao njegovog naslednika. Kićini sledbenici su ubeđeni da će on sve raditi po Belivukovim instrukcijama - kaže se.

Prelić je nedavno odslužio kaznu za ubistvo francuskog navijača Brisa Tatona 2009. godine na Obilićevom vencu i izašao je iz zatvora. Prema rečima našeg izvora, čim se našao na slobodi, on je otišao na sastanak sa članovima frakcije Principi, koju je do hapšenja 4. februara predvodio Velja Nevolja.

- Sledbenici Ljubomira Markovića ne prestaju da pišu po društvenim mrežama kako je Đorđe izdao svog kuma, jer veruju da je Marković 2019. likvidiran upravo zbog tribine. Naime, posle proterivanja sa Juga, Kića je trebalo da formira novu grupu, što se nije svidelo belivuku. Međutim, Kićino ubistvo još nije rasvetljeno. U brutalnim prozivkama navijači su naveli čak i da veruju da Prela "šuruje sa ljudima koji su ismevali njegovog kuma kako se na pumpi okliznuo na bananu" - ističe sagovornik.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading