KRISTIJAN IZNEO ŠOKANTNE INFORMACIJE O VELJI NEVOLJI: Znam ga kao surovog, čuo sam da su PEKLI I SEKLI LJUDE!

Autor: Republika

Hronika

02.07.2021

10:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Golubović govorio je o poznanstvu sa Veljkom Belivukom i otkrio je kako je reagovao kada je čuo da je kriminalna grupa na čijem čelu je bio Velja Nevolja uhapšena.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ, E-Stok
Veljko Belivuk i Kristijan Golubović

Žestoki momak iz 90-ih godina prošlog veka jedan je od retkih preživelih svedoka tog vremena. Golubović, koji je sada jedna od glavnih rijaliti zvezda u Srbiji, šta god da kaže, podigne prašinu u javnosti, a ovoga puta je govorio o Veljku Belivuku.

 

Vođa Partizanove navijačke grupe "janjičari" uhapšen je 4. februara ove godine, zajedno sa više od 20 pripadnika svoje kriminalne organizacije. Oni se terete za najteže moguće zločine, a sumnja se da su svoje žrtve zverski mučili, kasapili i ubijali.

Kristijan, koji poznaje Nevolju sa južne tribine, jer je i sam navijač Partizana, kaže da je istovremeno i šokiran optužbama na račun Belivuka, ali i da je znao da je ovaj spreman na takve stvari.

- Bio sam u Zadruzi i posle kad sam izašao su mi rekli - pao novi Zemunski klan. Mislio sam da su Škaljarci ili Kavčani. Međutim rekoše mi da je izvršavao zadatke za jedan od ta dva klana, da su pekli i sekli ljude. Zaista sam se začudio. Znao sam Belivuka od davnina da je spreman da to uradi. Bio je jako surov i jako opasan dečko - rekao je Kristijan za Mondo.

Golubović je istakao i da svaka medalja ima dve strane.

- Opet, znajući ga na privatnom planu, četvoro dece, kosi travu, fin, kulturan, pedantan. On i Sale su me uvek ispoštovali na tribini. Nikad ne bi rekao da će oni toliko da odu daleko. Eto vidite, čuda se rađaju. To su nove generacije, nova deca. Hteli su tako da žive i evo opet smo došli do doživotne. Ako im je neka satisfakcija napravili su novac, imaju potomke, živi su. E sad treba da znaju šta su uradili jer medalja ima i drugu stranu - podvukao je Kristijan Golubović.

Šta je Kristijan ispričao o Miloradu Ulemeku Legiji, pročitajte OVDE.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading