POTVRĐENA OPTUŽNICA PROTIV MIKE ALEKSIĆA!

Autor: Republika

Hronika

01.07.2021

11:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krivično vanpretresno veće Višeg suda u Beogradu na sednici veća održanoj dana 29. juna 2021. godine donelo je rešenje kojim je potvrdilo optužnicu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, podignutu protiv okrivljenog Miroslava Aleksića kojem se stavlja na teret izvršenje više krivičnih dela silovanja u produženom trajanju, kao i više krivičnih dela nedozvoljene polne radnje.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

Ispitujući optužnicu Višeg javnog tužilaštva, krivično vanpretresno veće je stalo na stanovište da prikupljeni dokazi tokom predistražnog i istražnog postupka daju dovoljno osnova za zaključak da je okrivljeni opravdano sumnjiv da je izvršio krivična dela koja su predmet optužbe.

Protiv ovog rešenja Mika Aleksić i njegov branilac mogu izjaviti žalbu Apelacionom sudu u Beogradu, u roku od tri dana od dana prijema rešenja.

Optužnicom Višeg javnog tužilaštva u Beogradu od 21. aprila Aleksić se tereti za izvršenje dva produžena krivična dela silovanja, dva krivična dela silovanja, jedno produženo krivično delo nedozvoljenih polnih radnji i četiri krivična dela dela nedozvoljenih polnih radnji, na štetu sedam devojaka.

Njega je prva prijavila glumica Milena Radulović , a ubrzo su se optužbama protiv njega pridružile i druge devojke.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading