NEVEROVATNA REAKCIJA ŽRTVE NASILNIKA SA VOŽDOVCA! On izneo sramnu odbranu!

Autor: Republika

Hronika

29.06.2021

05:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar K. (24), koji je prekjuče uhapšen pošto se u javnosti pojavio uznemirujući snimak na kom se vidi kako brutalno šutira devojku, delimično je na saslušanju u Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu priznao krivicu, tvrdeći "da nije sve bilo baš tako kao što se na snimku vidi".

RepublikaFoto: printscreen/Republika

Kako Kurir saznaje, osumnjičeni mladić je pred tužiocem pokušao da opravda svoj postupak, ali je rekao i da se kaje.

- Kajem se, ali nisam je mnogo jako šutnuo. Na snimku sve to izgleda mnogo gore, a u stvarnosti nije bilo baš tako - navodno je rekao Aleksandar K., nakon čega je tužilac predložio da mu se odredi pritvor, što je sud prihvatio.

- Osumnjičeni se tereti za nasilničko ponašanje, a pritvor je zatražen zbog sumnje da bi mogao da ponovi delo - objašnjava naš izvor.

Nije prijavila

Nasilje koje je uznemirilo građane dogodilo se 12. juna nasred ulice na Voždovcu, a policija je osumnjičenog uhapsila prekjuče, i to nakon što se snimak pojavio na društvenim mrežama, pošto pretučena devojka nije prijavila nasilje policiji. Pretpostavlja se da je snimak napravio građanin koji je slučajno kroz prozor video nemilu scenu.

- Vidi se kako mladić u Ulici vojvode Stepe na parkingu udara devojku. Oni su se najpre gurali, a potom je mladić šutnuo devojku nogom u grudi. Ona je pala i ostala da leži, potom se on vratio do svog automobila i otišao - prepričao je sagovornik šta se vidi na snimku.

 

Preterali ste s linčovanjem, sram vas bilo

Redakcija Kurira stupila je u kontakt sa žrtvom, koja je osula paljbu po novinarima.

- Već ste objavili lažne naslove a da me prethodno niste pitali, preterali ste svi sa linčovanjem radi vašeg glupog posla. Naravno da ne želim da dajem bilo kakvu izjavu, treba da vas bude sramota - poručila je pretučena devojka.

Policija je pronašla osumnjičenog zahvaljujući tome što se na klipu vidi automobil kojim je Aleksandar K. otišao.

- Pronađen je u stanu u Beogradu. Nije se opirao hapšenju i mirno je krenuo sa policajcima. U policiji nije želeo da govori o nasilju za koje se sumnjiči, ali je pred tužiocem izneo odbranu - kaže sagovornik Kurira.

Pet godina zatvora

Ukoliko se dokaže da je osumnjičeni počinio krivično delo nasilničkog ponašanja, preti mu zatvorska kazna od šest meseci do pet godina. Nažalost, ovo je drugi slučaj nasilja nad ženama koji je zgrozio Srbiju prethodne nedelje, a koji je zabeležen mobilnim telefonom.

- Najpre se na internetu pojavio snimak kako Nikola V. (34) u glavu šutira devojku (36) na Adi Ciganliji, naočigled građana. Mladić je brzo identifikovan i uhapšen, a priznao je pred tužilaštvom da je tukao devojku. Međutim, ona ne želi da ga tereti i nije izvadila čak ni povrednu listu - podsetio je naš izvor i dodao da su se navodno žrtva i Nikola V. još iste večeri pomirili.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading