MENADŽER BAZENA OTKRIVA JEZIVE DETALJE ZA REPUBLIKU: Plivao je i u jednom trenutku samo POTONUO, pronašla su ga druga DECA!

Autor: Aleksandra GRUJIĆ

Hronika

28.06.2021

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Urgentnom centru u Beogradu sinoć je preminulo dete M. L. staro 9 godina. Ono je oko 20.20 sati taksi vozilom dovezeno sa bazena "Royal 4 kids" u Beogradu, a Aleksandar Đuričić, menadžer ovog objekta, je za Republiku otkrio šta se tačno dogodilo.

RepublikaFoto: Srpski telegraf, Tanjug/Predrag Mitić
Aleksandar Đuričić

Dečak je došao na rekreativnu nastavu sa majkom. Dok se ona presvlačila ušao je u vodu i počeo da pliva. Međutim, u jednom trenutku je samo potonuo - kaže Đuričić, i dodaje da "se sve tako brzo dogodilo da niko od 15-ak prisutnih ljudi nije to ni primetio".

Po njegovim rečima, dečaka bez svesti su primetila druga deca, nakon čega su pozvala radnicu koja ga je izvukla iz vode.

Potom su zaposleni započeli reanimaciju koja je, navodi menadžer, trajala sedam minuta.

Posle toga smo ga taksijem odvezli do Urgentnog centra, gde je preminuo - kaže Đuričić.

RepublikaFoto: Republika
Bazen "Royal 4 Kids"

Na ovom bazenu, inače, spasioci dežuraju samo u terminima kada đaci dolaze organizovano sa školama, a pri rekreativnom korišćenju nadzor vrši staratelj koji je i u obavezi da bude prisutan s detetom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading