RADOJU ZVICERU POLICIJA ZA PETAMA! Ministar Vulin kaže da se sve zna o kretanju vođe kavačkog klana!

Autor: Republika

Hronika

26.06.2021

20:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin kaže da policija ima informacije o kretanju navodnog vođe "kavačkog klana" Radoja Zvicera.

RepublikaFoto: MUP Srbije

- Imamo informacije o Zviceru i njegovom kretanju. Istraga odlično napreduje, tužilac Nenadić je zadovoljan i količinom i kvalitetom dokaza. U zakonskom roku bićemo spremni da izađemo sa opštužnicom. Očekujem veliki broj najtežih kazni, zaslužili su da nikada ne vide sunce osim kroz rešetke - rekao je Vulin.

Republika Srbija je raspisala međunarodnu poternicu za navodnim vođom kavačkog kriminalnog klana, Radojem Zvicerom. On se u našoj zemlji povezuje sa ekipom Veljka Belivuka, za koju se sumnja da je ogranak te kriminalne grupe u Beogradu.

Prema nezvaničnim informacijama, Zvicera naši istražni organi potražuju zbog sumnje da je povezan sa više likvidacija u Srbiji. Protiv njega je navodno pokrenuta istraga zbog sumnje da je naručio brojna ubistva na teritoriji naše države.

Veruje se da je Zvicer navodno učestvovao u organizaciji najmanje tri ubistva u našoj zemlji i regionu, kao i u regrutovanju novih članova klana u Srbiji, i to preko uhapšenog Veljka Belivuka.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading