(VIDEO) SILEDŽIJA, IPAK, DOBIO BATINE OD DVA MLADIĆA!? Svedoci šokantnog premlaćivanja žene na Adi tvrde da nije tačno da su svi nemo posmatrali nasilje!

Autor: Republika

Hronika

25.06.2021

11:59

Video o ovom šokantnom nasilju usred dana na Adi Ciganliji, juče je osvanuo na društvenim mrežema.

printskrin

Devojka koja se našla na Adi Ciganliji u trenutku žestokog nasilja, kada je jedan muškarac nogom u glavu udara ženu, o čemu postoji i snimak, ispričala je da je ona bukvalno pokrenula prisutne da joj pomogne, da spase zlostavljanu ženu.

Video o ovom šokantnom nasilju usred dana na Adi Ciganliji, juče je osvanuo na društvenim mrežema. Kako se vidi, visoki muškarac krenuo je da napada ženu uzvikujući: "Šta me praviš budalom!"

 

Ona je vidno uznemirena počela da beži, govoreći mu da se skloni i da je ostavi na miru, sluteći šta bi mogao da uradi.

 

Na kraju, dok je bežala, saplela se i pala na zemlju. Kada je krenula da ustaje, on ju je dočekao i zadao joj jak udarac u glavu zbog kojeg se sručila.

Tek je tada jedna žena u pozadini povikala: "Alo, bre, šta biješ ženu, šta radiš to!".

Devojka koja je ovo viknula kaže da je nasilju prethodila svađa, koju je ona počela da snima, a zatim je usledio udarac.

Ustala sam i krenula da ga zaustavim, jer nije niko reagovao. Rekla sam drugarici: "Polazi sa mnom!", i naglas počela da prozivam: "Alo, bre, muškarčne, gde ste? Je l’ realno da gledate, a ja da spasavam ženu" – priča ona.

To su čula dva krupna mladića, koja su istrčala iz vode.

Dobro ga sredili i išutirali. Onda je i ta žena krenula da ga šutira, posle čega smo nju sklonili. Ostala je sa muškarcem da sedi na plaži, taj što je kao pokušao da ih odvoji, a napadač je nestao. Njih troje su i bili zajedno na početku – kaže ona.

Pretučena žena se, prema njenim rečima, nije žalila na povrede, niti kukala.

Ali, rekla je da će da ga tuži – kaže ona.

Jutros se u vezi sa ovim slučajem oglasilo i Ministarstvo unutrašnjih poslova. Kažu da intenzivno rade na identifikaciji i rasvetljavanju svih okolnosti vezanih za događaj koji je putem video snimka deljen na društvenim mrežama, a na kome se vidi nasilje nepoznatog muškarca prema ženi, čiji identitet takođe nije poznat, na Adi Ciganliji.

Ministarstvo unutrašnjih poslova poziva sve koji imaju bilo kakva saznanja o ovom događaju da se jave Policijskoj upravi za grad Beograd kako bi se što brže i efikasnije utvrdio identitet učesnika i prema nasilniku preduzele zakonske mere – navodi se u saopštenju MUP-a.

 

 

 

Komentari (0)

Loading