OVO JE TINEJDŽER KOJI JE STRADAO NA KOŠUTNJAKU! Otac Igor se oglasio u suzama: ŽIVOT ĆE MI SE SVODITI DA GA PROVODIM NA GROBLJU!

Autor: Republika

Hronika

24.06.2021

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igor S, otac N.S (15) koji je nastradao na bazenu Košutnjak, oglasio se po prvi put nakon stravične nesreće koja je duboko dirnula Srbiju.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Nastradao na bazenima: N.S.

Drama se, podsetimo, odigrala juče pred oko 1.500 kupača na bazenu i , nažalost, dobila je tragičan epilog, pošto je N.S. koji se povredio prilikom pada u vodu, preminuo u Urgentnom centru.

- To je bilo dete za primer, svi su ga voleli, njega da vratimo ne možemo. Život će mi se svoditi da ga provodim na groblju, u kuću ne moram ni da idem - rekao je u potresnoj ispovesti otac Igor.

On je naveo da nikoga ne krivi za tragediju.

- Samo želim da se to više nikad ne ponovi i da se pojačaju mere bezbednosti - kroz suze je izustio otac Igor.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
N.S.

Prema njegovim rečima, o strašnoj tragediji, niko ga od nadležnih sa bazena nije kontaktirao.

- Drug mog sina javio mi je za tragediju - rekao je Igor.

Podsetimo, šef spasilaca Đorđe Ilić ispričao nam je da je sa dvoje kolega izvukao N. S. iz vode, i to u roku od nekoliko sekundi.

- Puštao sam decu na skakaonicu na bazenu tri, jednog po jednog, a onda sam čuo da je neko upao u vodu i na tom mestu video tinejdžera kako tone i grupu dečaka koji stoje na ivici bazena pored tog mesta. Najverovatnije su ga oni gurnuli u dečjoj igri i on se okliznuo i udario glavom o ivičnjak, taj trenutak su samo drugari videli. Odmah sam uskočio s dvoje kolega i izvukli smo dete i ja sam započeo veštačko disanje, a oni masažu srca. Bio je bez svesti i išla mu je krv iz nosa i usta. Došao je i naš lekar i nastavio oživljavanje, a ubrzo je stigla i Hitna pomoć, koja ga je odvela nakon 45 minuta u Urgentni, gde je, nažalost, preminuo. Ne mogu da verujem da se ovo desilo. Ovo je velika tuga - opisuje Ilić sa Srpski telegraf.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading