DANIJELA ŠTAJNFELD HTELA DA SE UBIJE: Ovo je poslednja godina mog života! NAPISALA I OPROŠTAJNO PISMO

Autor: Republika

Hronika

24.06.2021

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Danijela Štajnfeld je otkrila da je 2014. godine pokušala da izvrši samoubistvo, ali da je njen prijatelj našao oproštajno pismo i pozvao policiju, koja je sprečila da digne ruku na sebe.

RepublikaFoto: Ilustracija: Republika.rs, Pixabay, Youtube
Danijela Štajnfeld pokušala da se ubije

Danijela Štajnfeld je za Nedeljnik govorila o zlostavljanju koje je pretrpela od strane Branislava Lečića, kojeg je optužila za silovanje. Ona je otkrila da je 2014. nameravala da se ubije.

- Nisam imala dovoljno mentalne snage da dođem na posao, da ostvarim prijateljstvo i često da ne mogu da sednem u kola. Svaki auto je izazivao kompletno ponovno preživljavanje traume, kao da se silovanje ponovo događa. Bila sam izbezumljena pri pomisli da ću tako da živim ceo život. Tada sam pomislila: "Bolje da ne živim". Počela sam  da gubim audicije jer se nisam pojavljivala. Plašila sam se da uđem u svlačionicu, na probe, da budem sama u hodniku... I onda sam prvog januara 2014. godine, u ponoć, kada ljudi zamišljaju želje, pomislila "Ovo će biti poslednja godina mog života! Treba da se pripremim za kraj." Septembra te godine sam pokušala samoubistvo - istakla je Danijela za "Nedeljnik".

Ona je otkrila i da je napisala oproštajno pismo.

- Moj prijatelj je pronašao oproštajno pismo. Pozvao je policiju i oni su me sprečili.

Kako se oseća čovek kada krene da piše oproštajno pismo?

- Ne znam, nisam tada bila sva svoja. Mesecima sam pričala da imam probleme, da razmšljam o samoubistvu, tražila sam pomoć u svojoj okolini, ali je nije bilo. Tada sam izgubila najviše prijatelja. To sve boli, jako boli. A onda dođe kao neki previd i više ništa ne boli. Samoubistvo je izgledalo kao jedini izlaz. Pobegla sam kod prijatelja u Los Anđeles, da se tamo ubijem, u gradu gde me niko ne zna. Napisala sam oproštajno pismo i stavila ga ispod hrpe računa na stolu, računajući da moj prijatelj neće gledati te račune i da će naći moje pismo kada budem mrtva. Nisam znala da je moj prijatelj video šta radim. On mi je spasao život i prijatelji koji su mi posle pokušaja samoubistva pružili nesebičnu podršku. Želela sam da takvu nesebičnu ljubav i saosećanje koji leči sve prenesem ljudima. I tako se rodila ideja za film. Po tamošnjem zakonu, policija je morala da me odvede u Hitnu pomo. U kartonu piše: "Pacijet je preživeo silovanje u srbiji 2012. godine." - rekla je glumica.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Svaki

24.06.2021 09:26

put neka druga priča, eto pričala je da je otišla u Ameriku po trendu koji je nazvala "odliv mozgova", i ona je taj neverovatni mozak koji se prelio preko bare, a ne kao u ovom članku da je otišla da se ubije.