BRANKOVO TELO IZVUČENO IZ SEPTIČKE JAME: Komšija ispričao kako je došlo do tragedije u Surčinu

Autor: Republika

Hronika

22.06.2021

12:52

Telo Branka V, koji je juče upao u septičku jamu u Surčinu izvučeno je danas nešto posle 17 sati, saznaje Kurir od komšija sa lica mesta.

youtube.com/KissFM Media
Foto: Ilustracija

Naime, kako su komšije ispričale, Branislav V. je pre otprilike mesec dana došao u Surčin iz Makedonije, gde je inače živeo i radio. U Surčinu je živeo sa porodicom, a Ivan T. (41) koji je pokušao da ga spase bio je njegov dobar prijatelj.

- Branko je hteo da vidi stanje te jame, tačnije da li jama preliva, pošto oni u dvorištu imaju 3. Onda je Ivan pokušao da mu pomogne, vezao se kanapom i pokušao da ga izvuče - rekao Dragoljub Marković komšija i stari prijatelj.

Pretpostavlja se da se Branislav merdevinama spustio u jamu, a da ga je onda ošamutio gas iz jame usled koje se onesvestio.

Kako je Dragoljub još ispričao, nešto pre tragedije Branislav i on su sedeli i pričali.

- Nije kap alkohola popio, sedeli smo, pričali. Ne mogu da verujem - kaže očajni komšija.

Policija je i dalje na licu mesta, a na licu mesta stiglo je i pogrebno vozilo.

Podsetimo, dežurnim službama prijavljeno je juče oko 19.30 da je u Surčinu u Ulici Žarka Samardžića 56, muškarac upao u septičku jamu. Na lice mesta su po prijavi odmah stigli policija, hitna pomoć, vatrogasci ali i služba vodovoda i kanalizacije koji su poslali cisternu za pražnjenje jame. Svi napori nažalost nisu pomogli da nesrećnog Branka izvuku živog na površinu.

Komentari (0)

Loading