EVO U KAKVOM JE STANJU IVAN KOJI JE IZVLAČIO BRANKA IZ SEPTIČKE JAME: Otkriveno zašto nije uspeo da ga spase

Autor: Republika

Hronika

22.06.2021

09:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan T. (41) koji je juče dao sve od sebe da pomogne komšiji i prijatelj Branku koji je upao u septičku jamu u Surčinu, nalazi se u teškom stanju.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Foto: Ilustracija

Prema nezvaničnim saznanjima on se spustio u septičku jamu, ali nažalost nije uspeo ni da dođe do nesrećnog čoveka.

- Kada je Branko upao u jamu, Ivan se vezao kanapom i sišao dole da mu pomogne. Međutim, od otrovnih isparenja se onesvestio. Sreća da je bio vezan, jer bi i on upao i stradao - kaže izvor, prenosi Kurir.

- Ivan T. je prebačen na VMA, gde se lekari bore za njegov život. Čuo sam da uopšte nije dolazio svesti. Nikom nije palo na pamet da su gasovi toliko jaki, on ih nije očekivao. Kažu da ga je vodonik sulfid u momentu ostavio bez svesti - objasnio je izvor upoznat sa slučajem.

Da podsetimo, dežurnim službama prijavljeno je juče oko 19.30 da je u Surčinu u Ulici Žarka Samardžića 56, muškarac upao u septičku jamu.

Na lice mesta su po prijavi odmah stigli policija, hitna pomoć, vatrogasci ali i služba vodovoda i kanalizacije koji su poslali cisternu za pražnjenje jame.

Svi napori nažalost nisu pomogli da nesrećnog Branka izvuku živog na površinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading