NAĐENO ORUŽJE KOJIM JE UBIJENA JELENA?!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četiri predmeta koja su nađena na nasipu i u kanalu u Borči poslata su u inostranstvo na superveštačenje da bi se utvrdilo da li je nekim od njih eventualno ubijena Jelena Marjanović (33), pevačica "Granda".

Foto: facebook.com/Jeca Krsmanovic In memoriam
Jelena Marjanović

Kako Srpski telegraf saznaje, u istrazi brutalnog ubistva veštače se kamen, armatura, čekić i ključ za točkove, a dodatnim analizama trebalo bi da se proveri da li na njima ima tragova DNK.

Telo u kanalu

Prema rečima našeg izvora iz istrage, tek na osnovu dodatnih veštačenja biće utvrđeno da li je nekim od pronađenih predmeta napadač pevačici smrskao glavu.

- Nakon što je Jelenino telo pronađeno u kanalu, pretragom nasipa pronađeni su sporni predmeti. Trenutno se čekaju nalazi superveštačenja iz inostranstva, nakon čega će biti poznato da li na njima ima DNK tragova Zorana Marjanovića, Jeleninog supruga, koji je u pritvoru zbog sumnje da ju je ubio. Takođe, na osnovu tih analiza biće rasvetljeno da li na čekiću, armaturi, kamenu ili ključu za točkove ima tragova blata ili DNK neke druge osobe, kao i da li je neki od tih predmeta poslužio kao oružje za monstruozni zločin u Borči - kaže sagovornik Srpskog telegrafa.

Obdukcija pokazala da je Jelena usmrćena sa devet udaraca tupim predmetom po glavi

Podsetimo, Zoran Marjanović je 2. aprila 2016. prijavio nestanak supruge Jelene, a njeno izmasakrirano telo pronađeno je sledećeg dana u kanalu. Prema rezultatima obdukcije, Marjanovićeva je najpre brutalno pretučena, da bi joj nasilnik potom smrskao glavu. Na vratu i ruci imala je i povrede od noža.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Zoran Marjanović

Pukla slezina

- Pretpostavlja se da je monstrum najpre pevačicu udarao pesnicama po telu, a najviše po stomaku. Jelena je bila toliko prebijena da su joj od siline udaraca pukle bubna opna i slezina. Neuspešno je pokušavala da se odbrani, što se vidi i po odbrambenim povredama po njenom telu. Nasilnik je potom zgrabio tup predmet, devet puta je udario po potiljku i usmrtio je - priča naš izvor.

Saslušanja u istrazi
15. SEPTEMBAR Marjanović uhapšen u porodičnoj kući u Borči
16. OKTOBAR Vladimir i Miloš Marjanović odbili da svedoče
23. OKTOBAR Iskaze nisu dali ni Zorica ni Uroš Marjanović
30. OKTOBAR Saslušana Radisava Marinković iz Borče
6. NOVEMBAR Iskaz dali policajci koji su tragali za Jelenom
27. NOVEMBAR Saslušani Jelenina frizerka, drugarica i Janina vaspitačica

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading