SILOVAO IM ĆERKU (13) PA IH ONDA GRLIO I LJUBIO! Stravična ispovest roditelja zlostavljane devojčice kod Bogatića!

Autor: Republika

Hronika

21.06.2021

21:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladan Ć., otac trinaestogodišnje devojčice iz Belotića kod Bogatića, čiju je ćerku, kako se sumnja, seksualno zlostavljao Aleksandar Isaković (38) zvani Mačak iz tog mesta, kaže da ga je manijak posle gnusnog čina grlio i ljubio!

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen

U ispovesti za Objektiv, Vladan navodi da se Aleksandar nakon zlostavljanja vratio u salu gde su slavili punoletstvo rođake, zatim seo za sto kod njega i nastavio da peva.

- Sedeo je sa nama celo veče i veselio se. Onda je u jednom trenutku nestao i ja sam čak išao da ga tražim. Posle smo saznali da je krenuo sa mojom ćerkom i njena dva druga, navodno, u šetnju. Na putu su sreli još neku decu, pa su ta dva drugara moje ćerke ostala sa njima.

– Moja ćerka je ostala sa njim i onda je u blizini zalajao pas. Aleksandar je ščepao i govorio joj: "Jao, ne boj se, ja ću te sačuvati". Odveo je na nekih 50-ak ili 100 metara od sale. Onda je počeo da je ljubi, grli… O tom ne mogu da vam pričam, nemam snage – priča Vladan za Objektiv, vlasnik kamenorezačke radnje u Belotiću, kod kojeg je radio osumnjičeni.

O gnusnom činu smogla je snage da priča majka devojčice.

Naša ćerka je takva, kada se uplaši, ona ne reaguje. Plašila se da će je tući. Posle svega joj je rekao da ne sme reći mami i tati slučajno, a pogotovo tati. Rekao joj je da se on vraća u salu, a ona da dođe za pet do 10 minuta i da kaže da je bila u društvu sa drugarima. Naredio joj je da upiše njegov broj u telefonu, ali da ga memoriše kao neku drugaricu. Onda se okrenuo i otišao. Ušao je u salu, i seo za naš sto gde smo se pre toga veselili. Sećam se tog njegovog pogleda. Podigao je ruke uvis, veselio se srećan i sav ponosan! Poljubio je mog muža i još dvojicu do nas. Ja taj pogled nikad neću zaboraviti - priča Stanka, majka napastvovane devojčice. Stanka priča da je ćerka slala poruku ocu i njoj, ali da ih nisu dobili, pa je u pomoć pozvala brata.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading