BIVŠI ZATVORENIK ZAPALIO NESREĆNOG MUŠKARCA IZ ŠAPCA: Komšije otkrile ŠOKANTNE detalje!

Autor: Republika

Hronika

20.06.2021

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šezdesetdvogodišnji A. R. nalazi se u teškom stanju nakon što mu je 60 odsto tela izgorelo kada ga je sinoć polio benzinom i zapalio komšija Z. D. (58) u Dublju kod Šapca. Za počiniocem policija i dalje traga.

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić
Foto: Ilustracija

Iako su mediji preneli da je u pitanju dete, komšiju je zapalio muškarac star 58 godina, koji je i ranije imao problema sa zakonom.

Meštani kažu da postoje dve verzije prče, prva da među muškarcima nije bilo sukoba već da je Z. D. iz neobjašnjenih razloga nasrnuo na komšiju, dok su se, prema drugim, sukobili zbog žene.

- On je lud čovek, mogu da kažem lud, nenormalan. A. R. je čovek za primer, miran, povučen, znam ih obojicu i to mogu da kažem. Da li je svađa prethodila ne znamo. Kako sam čuo, došao je zapljusnuo ga benzinom i zapalio šibicu - priča meštanin Dublja.

Prema njegovim rečima, kao i prema potvrdama drugih meštana, Z. D. je bio poznat kao problematičan.

- Pravio je probleme. Radio je tu kod ljudi kao fizikalac, nisu bili njime zadovoljni, lagao je. Bio je sklon tuči. Dok se ne napije i nekako, ali pio je i tada pravio probleme - kažu.

Jedan od meštana tvrdi da postoji i verzija prema kojoj su se sukobili zbog žene.

- Jutros čujem kad sam otišao na kafu, kao zbog žene neke se posvađali, e sad da li je to istina ili su seoske priče, ko će znati. To znaju samo njih dvojica - objašnjava stanovnik Dublja i dodaje da obojica imaju supruge:

- Obojica imaju porodice, žene i decu. A. R. ima suprugu i dvoje dece, sina i ćerku, oni su u odrasli, žive u Beogradu i rade tamo. A Z. D. ima ženu, a ima i decu, koliko njih, ne znam, ko će ga znati.

Nakon incidenta, u kom je zadobio opekotine drugog i trećeg stepena, povređeni muškarac prevezen je u Opštu bolnicu u Šapcu.

- Pacijent starosti 62 godine primljen je u bolnicu sa opekotinama drugog i tećeg stepena koje zahvataju više od 60 posto ukupne površine tela. Previjen je i smešten u jedinicu intenzivne nege. U opštem je teškom stanju i na mehaničko-ventilacionoj potpori - rekao je dr Slobodan Popović, direktor opšte bolnice u Šapcu i dodaje da će, pošto je stabilizovan za transport, pacijent tokom popodneva biti prebačen na Kliniku za plastičnu hirurgiju u Zvečanskoj, prenosi Blic.

Prema podacima, osumnjičeni Z. D, koji je nakon incidenta pobegao od kuće, nakon čega je policija za njim započela intenzivnu potragu koja i dalje traje, i ranije je imao sukobe sa komšijama na koje je fizički nartao.

Zbog toga, kao i zbog ubadanja čoveka nožem bio je u zatvoru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading