PEDOFIL BIO ZAPOSLEN KOD OCA DEVOJČICE KOJU JE ZLOSTAVLJAO: Preko poverenja uspeo da je izvede sa proslave

Autor:

Hronika

20.06.2021

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I. A. (38) iz Belotića iskoristio je poverenje devojčice (13), koju poznaje jer je radio kod njenog oca, i izveo je sa proslave, nakon čega je, kako se sumnja, obljubio.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
I.A.

Kako kaže izvor devojčica je bila na proslavi u Bogatiću na kojoj je bio i osumnjičeni. Mušarac i devojčica poznaju se od ranije, jer je osumnjičeni zaposlen kod njenog oca.

- On je iskoristio njeno poverenje i izveo je sa proslave, nakon čega ju je napao. On je na devojčicu nasrnuo i pokušao da je siluje. Da li ju je silovao biće utvrđeno tokom istrage i nakon medinciskih provera - kaže izvor.

Prema dosadašnjim informacijama devojčica će biti saslušana pred tužiocem gde će ispričati šta se dogodilo kobne noći, a pred tužiocem će svoju odbranu moći da iznese i osumnjičeni predator.

Policija u Bogatiću je posle višečasovne intenzivne potrage kasno noćas uhapsila I. A. iz sela Belotić, zbog sumnje da je seksualno zlostavljao devojčicu iz istog mesta tokom proslave punoletstva.

Kako se sumnja, I. A. se tokom proslave u jednoj svečanoj sali prvo veselio sa devojčicom, nakon čega je devojčicu namamio da izađe iz sale i potom je obljubio u napuštenom dvorištu u blizini, nakon čega je pobegao. Slučaj je prijavljen policiji oko 23 sata, nakon čega je počela potraga za I. A, koji je pobegao u nepoznatom pravcu. On se posle nekoliko sati skrivanja vratio svojoj kući gde su mu policajci stavili lisice na ruke. Određeno mu je policijsko zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu će sutra biti priveden u Više javno tužilaštvo u Šapcu, piše Blic

Inače, reč je o oženjenom muškarcu, koji ima dete.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading