(FOTO/VIDEO) POZADINA MASAKRA PASA U KRAGUJEVCU! Pare od donacija trošio na kuće, stanove i lokale: Životinje trpele užasne bolove

Autor:

Hronika

20.06.2021

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasniku azila "Vucjak shelter" koji je uhapšen u policijskoj akciji zbog ubijanja i mučenja većeg broja pasa iu svom azilu određeno je zadržavanje od 30 dana.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Iza ovih vrata se odigravao pravi pakao

On se sumnjiči da je u svom kampu za obuku pasa mučio, ubijao i zlostavljao životinje u svom azilu, a da je takođe i organizator milionske prevare na koju su se upecali mnogi koji su se odlučili da doniraju novac misleći da isti ide u prave ruke.

Plac na kom su psi živeli u katastrofalnim uslovima a većina od njih je i okončala svoj život u strašnim mukama, kupljen je od donacije jedne devojke iz Kanade. 

Ona je za tu investiciju izdvojila preko 300.000 evra. Sam kamp se sastoji iz dva dela, jedan je za takozvano pokazivanje a na drugom se odvijao pravi pakao za životinje.

Upravo taj deo koji je služio za pokazivanje, D.K. je pokazivao donatorima, koji nisu ni slutili šta se krije iza zavese.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Hapšenje

Prema nekim informacija postoje donatori koji su aktivno učestvovali u prevari a postoji i druga grupa ljudi koja je prosto prevarena.

Kako predsednik pokreta "Levijatan" kaže, na placu je za sada iskopano preko 15 pasa, koji su zakopani bolesni, u kesama ili kutijama u dosta katrastofalnom fizičkom stanju.

Psi koji su dolazili na lečenje uglavnom su bili sa teškim zdravstvenim dijagnozama kod kojih su konstatovane šuga i demodeks i takvi psi sa takvim dijagnozama ne smeju biti na jakom suncu, a D.K. je upravo takve pse držao na suncu pod ekstremno jakim temperaturama gde su oni trpeli jake bolove.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Policija privodi osumnjičene

Očigledno da je D.K. imao ogromnu podršku iz inostranstva jer bez velikog uloga nije bilo moguće izvesti tako nešto. On je novac po svemu sudeći nabavljao od donatora neki su bili upoznati sa dešavanjima a neki su nesvesno bili žrtve prevare.

 

 

 

Od D.K. je takođe pronađen veliki broj naloga na kojima mu je stizao novac i nije isključeno da postoji još takvih računa.

Takođe svi oni koji su bili saučesnici sa prljavim poslovima koje je obavljao D.K. su isto uzimali svoj deo kolača u ovoj multimilionskoj prevari.

Poslednji put D.K. je pre jedno sedam dana podigao ogromnu svotu novca koja je uplaćena iz Kanade, a takođ je priliv dolazio i iz Nemačke i drugih zemalja. Novac koji je dobija nije ulagao u životinje odnosno kamp za šta je inače bio plan, već je pare trošio na opremanje svoje luksuzne kuće sa bazenom kao i sedam stanova i lokale.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
irmi

20.06.2021 22:52

Vucjak loves his dogs! He adopts every dog he finds, he does not care if the dog is ill or hit by a car! I do not understand why you do not support Vucjak but hunt him ... . Best regards irmi

limited

21.06.2021 08:11

It is truly a shame that such lies are being spread. The alleged video evidence is not from the Vucjak Shelter. All the allegations made against Vucjak Shelter have already been refuted by veterinarians. The worldwide donations are used to provide veterinary treatment, food, drink and shelter for the animals. Due to travel restrictions during the Corona pandemic, there are currently over 1000 dogs at the shelter. Dogs that are disposed of like garbage in Serbia and only Mr. Gacic takes care of them. Instead of so wrongly treating an innocent man who dedicates decades of his life to rescue maltreated animals and spreading lies about him, I ask you to do investigative work and denounce the lack of animal welfare laws in your country.

Svedok...

21.11.2021 14:48

A ti sto teras pse da lizu ljudsku krv... To bre tvoji najbliži iz organizacije tvrde...

Radnik azila

22.11.2021 22:31

Pavle jadan si ako ponizavas druge da bi sebe uzdigao... Naravno da ce covek izaci nevin iz ove price... A tebi bitango neka je na cast...