OTAC DEČAKA (8), KOGA SU MAJKA I OČUH BRUTALNO ZLOSTAVLJALI NA VRAČARU, SPREMA OSVETU! Evo i ko je on! BAKA U STRAHU!

Autor: Republika

Hronika

19.06.2021

21:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brigu o dečaku (8) iz Beograda, a kog je, kako se sumnja, pretukao Mirsad M., momak njegove majke Katarine M., preuzela je ponovo baka, koja se i do sada brinula o svom unuku.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Očuh i majka dečaka

Ona je komšijama ispričala svoju priču dešavanja tog kobnog dana.

Dečak je navodno bio s majkom i njenim emotivnim partnerom. Navodno su išli da mu kupe patike. Ni ona ne zna kako je tačno došlo do batinanja deteta, ali je objasnila da je dečaka drug nagovorio da nasilnika prijave policiji. Njih dvojica su, navodno, zajedno otišli u policijsku stanicu - priča komšinica sa Vračara.

Otac ogorčen

Prema njenim rečima, sada se baka, navodno, kaje što su branili dečakovom ocu da dolazi i da ga viđa.

- Navodno, zabranili su mu pre četiri godine da posećuje malog. Sada se, kako kaže, plaši da otac dečaka ne uradi nešto. Kao, čula je da se on sprema da se obračuna s Mirsadom jer je digao ruku na njegovog sina - kaže komšinica za Kurir.

Ekipa Kurira pokušala je i danas da stupi u kontakt s dečakovom bakom, ali i ocem, kako bi proverili ove informacije, ali nije u tome uspela.

Inače, kako Republika saznaje, otac dečaka je Zoran Branković zvani Lepi, poznati kriminalac koji je harao devedesetih.

Šta je od svega ovog tačno biće poznato kada istražni organi završe svoj posao.

Podsetimo, Mirsad M. i starleta Katarina M. uhapšeni su u utorak. On se sumnjiči za nasilje u porodici, a ona za nepružanje pomoći detetu, ali i za zanemarivanje i zlostavljanje deteta.

Živi s dečkom

- Sumnja se da je ona napustila dete još u maju prošle godine, kad je otišla da živi s Mirsadom. Dečak živi s bakom, a majku povremeno viđa - kaže naš izvor iz istrage.

Tortura nad detetom prekinuta je u utorak, pošto je on sam otišao u policiju i prijavio nasilje.

- Povređen mu je vrat, kao i nadlaktica. Pozvan je i Centar za socijalni rad, a dečak je trenutno s bakom, koja je i do sada brinula o njemu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading