IZBODEN MLADIĆ U NIŠU! Napadač prišao sa leđa i ubo ga dva puta

Autor:

Hronika

19.06.2021

07:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladić I.S (22) izboden je sinoć oko 22.15 časova u Bulevaru Nemanjića, nedaleko od Tržnog centra "Zona 3".

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ

Prema nezvaničnim informacijama njemu je za sada nepoznati napadač prišao sa leđa i ubo ga dva puta nekim oštrim predmetom.

Povređeni mladić je prebačen u Urgentni centar Univerzitetsko kliničkog centra u Nišu gde je na sreću utvrđeno da su povrede lake i da nisu povređeni vitalni organi. Motiv napada za sada nije poznat. Policija utvrđuje sve okolnosti ovog slučaja.

U niškoj policiji je potvrđeno da je prijavljeno da je jedan mladić uboden u leđa u Bulevaru Nemanjića i da je intenzivan rad na slučaju u toku.

Otprilike u isto vreme oko 22.15 časova u sasvim drugom delu Niša, ispred jednog kafića u ulici Nikole Pašića, jedan mladić je lakše povređen u tuči. NJega je pretukao napadač koji je nakon toga pobegao i čiji se identitet utvrđuje. I ovaj mladić je zadobio samo lake telesne povrede. Događaji ni na koji način nisu povezani.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading