(FOTO) MARJANOVIĆ I NJEGOVA NOVA DEVOJKA IMAJU ISTE TETOVAŽE!

Autor:

Hronika

19.06.2021

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marjanović ima zmaja na vratu, dok Mitrovićeva na svojoj šaci nosi isti simbol, a predstavlja pobedu Svetog Đorđa nad zlom aždajom, što znači pobedu dobra nad zlom

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ/facebook.com
Zoran Marjanović, Zorica Zoka Mitrović

Zoran Marjanović, optužen za ubistvo supruge Jelene, i njegova nova izabranica Zorica Zoka Mitrović imaju identične tetovaže, koja simbolizuje pobedu dobra nad zlom! Marjanović tetovažu zmaja u krugu ima na vratu, dok je Mitrovićeva isti simbol istetovirala na ruci.

- Po Zoranovom izlasku iz pritvora 2018. Zorica i on nisu želeli da ih ljudi sreću zajedno, a sada se više i ne kriju. Pojavljuju se u gradu, sede u restoranima i kafićima, druže se s prijateljima - otkriva sagovornik Kurira.

Štiti nedužne

Da su njih dvoje izuzetno bliski, govori i činjenica da su na svom telu iscrtali identičan simbol. Naime, Zoran je po izlasku iz Centralnog zatvora, u kom je boravio zbog sumnje da je 2. aprila na nasipu Crvenka kod Borče ubio suprugu, inače pevačicu "Granda", istetovirao zmaja na vratu, a za medije je ranije objasnio da ona simbolizuje pobedu Svetog Đorđa nad zlom aždajom, što znači pobedu dobra nad zlom.

RepublikaFoto: e-stock/D. MILENKOVIĆ
Zoranova tetovaža na vratu

Upravo ovog zmaja u krugu ima i Zorica Zoka na svojoj šaci, što se jasno vidi na njenim najnovijim fotografijama. Nije poznato da li su u isto vreme išarali telo ili je to učinio prvo Zoran, a potom i Zorica. - Moje tetovaže su patriotskog karaktera i simbolizuju spremnost za borbu u odbrani nedužnih, pravednih i slabijih. Nedužan sam prošao čitav pakao i rešen sam da život posvetim borbi u kojoj ću štititi nedužne. Ako treba i da stradam u toj borbi, bila bi mi čast i moram da napomenem da ima nas dovoljno - rekao je ranije Zoran govoreći o tetovaži na vratu, ali i drugim tetovažama koje je uradio po izlasku iz pritvora. Podsetimo, Marjanović u četvrtak u razgovoru za Kurir nije ni potvrdio, ali ni demantovao naša saznanja o njegovom ljubavnom životu.

Hapšenje

- Ne znam šta da odgovorim. Kad budem imao devojku, vi ćete prvi saznati, jer uvek imate sve informacije. Nije sad vreme za ženidbu i manifestacije tog tipa, kad se konačno odmotava klupko na sudu vezano za ova fabrikovanja i nameštaljke - rekao je on, dok je njegov otac Vladimir istakao da "zna da njegov sin ima novu devojku". Zoka Mitrović u žižu je dospela 15. septembra 2017. prilikom hapšenja Marjanovića. Naime, kad su policajci došli da ga odvedu, ona ih je napala želeći da spreči hapšenje. Ubrzo se otkrilo da su njih dvoje bliski, kao i da je ona na Fejsbuku vodila grupe za podršku Zoranu.

Sav išaran - Anđeosko krilo, vitez i škorpion

Zoran Marjanović je nakon izlaska iz pritvora u julu 2018. uradio nekoliko tetovaža, a osim one na vratu, ima i jednu ispod oka - anđeosko krilo, koje predstavlja gubitak voljene osobe i neprolaznu tugu za njom.

- Na levom ramenu imam srpskog viteza koji životom brani pravoslavlje i neprijateljske strele koje ga promašuju. Na desnom ramenu imam srpski grb, a ispod njega škorpiona, koji simbolizuje "ne diramo vas - ne dirajte nas", dok se u vrhu ruke nalazi taktička snajperska končanica mog optičkog nišana - objasnio je ranije on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading