LAVOVSKA BORBA LEKARA ZA ŽIVOT TRUDNE DANIJELE KOJU JE KRVNIČKI IZBO MUŽ: Osumnjičeni i dalje u bekstvu

Autor:

Hronika

18.06.2021

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radoje K. (43) iz Zablaća kod Čačka jutros oko 8 sati naneo je povrede nožem supruzi Danijeli (30). Istom prilikom povredio je i 11-godišnje dete, koje je pokušalo da odbrani majku i tom prilikom zadobilo posekotine po rukama.

RepublikaFoto: Ilustracija: Republika.rsST/Nebojša Mandić
Foto: Ilustracija

- Za osumnjičenim se i dalje traga. I ranije su protiv njega podnošene prijave za nasilje u porodici, a prekršio je i zabranu prilaska, koja je na snazi - kažu za "Telegraf" iz Policijske uprave Čačak.

Za "Telegraf" iz Opšte bolnice Čačak kažu da je u toku operacija žene i ona je životno ugrožena.

Kako pišu mediji, povređena žena je u trećem mesecu trudnoće.

Podsećamo, prošlog meseca Radoje K. pokušao je da zapali porodičnu kuću. Benzinom je polio sobu i odmah nakon toga ušao u automobil i otišao u kuću gde je iznajmio smeštaj, a koja se nalazi u istom selu. Žena je nekako uspela da skloni decu i ugasi vatru, pa nije došlo do tragedije.

Prema nezvaničnim informacijama, on je i ranije dobijao zabranu prilaska, a zbog kršenja te zabrane neko vreme je bio i u pritvoru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading