DETALJI STRAVIČNE NESREĆE KOD MIHAJLOVCA: Ženi vozaču koja je proletela kroz izlog pumpe pozlilo od šoka, pouzdan auto sprečio tragediju

Autor: Adelarda POPOVIĆ

Hronika

16.06.2021

20:47

Republika saznaje da je Hitna pomoć sa benzinske pumpe u mestu Mihajlovac na auto-putu Niš-Beograd odvezla dve radnice nakon što je žena stara 55 godina oko 17 sati citroenom uletela u izlog pumpe.

e-stock/S. NEDELJA
Foto: Ilustracija

- Jedna radnica je  zadobila ozbiljne povrede, dok je drugoj iako nema vidljivih telesnih povreda strašno pozlilo i ekipa hitne pomoci je obe odvezla. Bitno je da nisu životno ugrožene- rekao je nezvanično izvor Republike sa lica mesta.

U nesreći nije povređen nijedan od putnika iz automobila koji je uleteo u objekat, a očevidac kaže da ih je spasao pouzdan auto.

- Uviđaj je u toku. Nikome nije jasno šta se dogodilo sa ženom koja je vozila da uleti u pumpu. Iz njenih kola niko nije povredjen jer su se otvorili airbegovi koji su ih spasili - kaže očevidac.

Zaposleni na pumpi su rekli da nisu ovlašćeni da daju izjave za medije, a nezvanično kažu da su svi u šoku  i da je načinjena velika materijalna šteta firmi, a očevici tvrde da ništa strašnije nisu videli.

Na licu mesta su brojni službenici iz predstavništva pumpe i policija koja vrši uviđaj, dok je srča na sve strane. 

Komentari (0)

Loading