ZORAN MARJANOVIĆ OPET U PREDNOSTI! Novi obrt na suđenju za ubistvo pevačice! VEŠTACI U KLINČU!

Autor: Republika

Hronika

16.06.2021

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stručni saradnik odbrane i veštak Saša Savić osporio je na današnjem nastavku suđenja Zoranu Marjanoviću, optuženom za ubistvo supruge Jelene, prostornovremesnko veštačenje obavljeno po nalogu tužilaštva, da je u kritično vreme optuženi suprug namerno isključio mobilni telefon.

RepublikaFoto: ST/P. DIVAC

Savić je ovim podržao i stao iza nalaza Telekoma, koji je dostavljen sudu, a iz koga proističe da se na mreži registruje kada neko namerno isključi aparat ili ga stavi na "avio mod". U Višem sudu u Beogradu, vodi se postupak protiv Marjanovića, koji je optužen da je 2. aprila 2016. godine na nasipu u Crvenki u Borči, ubio svoju suprugu Jelenu Marjanović.

Savić, stručni savetnik za telekomunikacije, tvrdio je i da Zoranov telefon nije bio isključen, dok je sudski veštak koga je angažovalo Tužilaštvo, insistirao, kao i prethodnih nekoliko puta, da je to namerno urađeno.

Prema Telekomovom izveštaju, a i tvrdnjama savetnika, Zoran nije ni na koji način ugasio svoj telefon. Na  suđenju je bilo dosta napeto, a rasprava između stručnog savetnika i veštaka trajala je duže od tri sata.

Inače, tužiteljka je upitala stručnog savetnika odbrane da li je on učestvovao u izradi izveštaja Telekoma, koji je dostavio sudu, na šta je on rekao da nije.

Naredno ročište zakazano je za 16. septembar kada bi trebao da se pojavi Đorđe Marović radnik Telekoma, koji je potpisao nalaz i mišljenje ove mobilne mreže.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading