REPUBLIKA SAZNAJE! ČEDI PRETI DO PET GODINA ZATVORA! Lider LDP-a dobio krivičnu zbog demoliranja lokala i napada na policiju!

Autor: Republika

Hronika

16.06.2021

11:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Treće osnovno javno tužilastvo u Beogradu izdalo je nalog policiji da se protiv Čedomira Jovanovića, lidera LDP-a, podnese krivična prijava zbog nasilničkog ponašanja, napada na policiju i demoliranja lokala na Novom Beogradu početkom juna.

RepublikaFoto: printscreen/Kurir TV

Podsetimo, Čeda Jovanović je 2. juna ove godine nešto pre 22 sata demolirao lokal brze hrane Pončo na Novom Beogradu, a kad su radnici pozvali policiju, išutirao je policijski auto i vređao policajce.

Iako se danima po svim televizijama pravdao da je sve ovo uradio da bi se zaštitio od huligana, tačnije pojedinih navijača Crvene zvezde, koji ga, kako je tvrdio, konstantno napadaju, očigledno je da nije govorio istinu i da je on krivac za ceo incident.

Trebalo bi podsetiti da je ovo drugo Jovanovićevo divljanje, jer je u julu prošle godine pretukao još jednog čoveka na Novom Beogradu! 

Za to će se održati ročište 25. juna, a pošto se na prethodnim suđenjima nije pojavljivao, izdat je nalog za njegovo privođenje.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
OOUR

16.06.2021 11:28

Aj' u 2-es evra da će biti nanogica, 1 godina!