ONA JE OPTUŽENA DA JE SPREMALA LIKVIDACIJU MUŽA! Jelena se oglasila na nacionalnoj televiziji: ŠOKIRANI SMO!

Autor: Republika

Hronika

16.06.2021

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Sokić, osumnjičena od strane ukrajinskih organa da je sa rođenim bratom naručila ubistvo supruga Milovana Roganovića, kaže da je šokirana tvrdnjama ukrajinske policije.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Jelena Sokić

Potpuno smo iznenađeni i šokirani, nalazimo u brakorazvodnoj parnici već dve godine. S njim ne živim godinu dana, trenutno je pod merama zbog nasilja u porodici i treba da viđa maloletno dete u kontrolisanim uslovima. Poslednji put je došao sa velikim brojem obezbeđenja da vidi dete u Inđiji, bilo je iznenađujuće - priča Jelena.

Ona ističe da se krivična prijava protiv njega za nasilje u porodici nalazi u Trećem osnovnom tužilaštvu.

- Bio je nasilan prema maloletnom detetom prošle godine na leto dok smo bili na godišnjem odmoru u Hrvatskoj, ja sam to prijavila. On je brzo napustio godišnji odmor i dao mi saglasnost da idem sa detetom na odmoru u CG, a potom podneo lažnu prijavu da je dete oteto - ispričala je Jelena u jutarnjem programu.

- Želim samo da se razvedem, ne želim ništa drugo - rekla je Jelena, dodavši da 27. juna treba da se pojavi u Kijevu da da izjavu o poslovima svog još zakonitog supruga, koji se tereti za pranje novca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading