ŠARIĆEVA MAJKA SE UMALO ONESVESTILA! Porodica slavi poništenje presude srpskom kralju kokaina (FOTO)

Autor:

Hronika

15.06.2021

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vrhovni kasacioni sud ukinuo je zvanično danas pravosnažnu presudu Darku Šariću kojom je osuđen na 15 godina zatvora za šverc kokaina.

RepublikaFoto: youtube.com/Al Jazeera Balkans
Darko Šarić

Usvojivši vanredni pravni lek na zahtev Šarićevih branilaca, najviši sud u zemlji je vratio predmet Apelacionom sudu u Beogradu na ponovno odlučivanje.  Darkova porodica je u neverici, ali izuzetno srećna dočekala ovu vest, saznaje Republika.

- Zajedno smo u ovom za nas neverovatno srećnom trenutku. Sa nama nisu još moj stariji sin i Darkova ćerka Nikolina. Ne mogu da vam opišem koliko je bilo uzbudjenje. Bilo je neverovatno kad su nam javili vest o obaranju nepravedne kazne. Plakali smo svi od sreće - rekla je Danijela, sestra Darka Šarića za Republiku dodavši da je njihova jedina želja da pravda bude zadovoljena i da se Darku ne stavljaju na teret krivična dela koja nije počinio.

RepublikaFoto: Instagram

Najemotivnije je najnoviju odluku suda podnela Šarićeva majka.

- Mami nam se slošilo ili što bi u Crnoj Gori rekli došlo joj je teško od sreće i šoka. Toliko je  bila u neverici da je konstantno pitala Duška, Darkovu suprugu i mene da li je ovo istina. Majka je to - prepričava Danijela.

Vidno uzbuđena Darkova sestra kaže da u njihovoj kući odavno nije bilo srećnijeg trenutka.
 - Zvali su nas prijatelji i kumovi koji su takodje došli kod nas da popijemo u ime pravde- završava sestra kojoj brat neopidivo nedostaje jer je u pritvoru od marta 2014. godine kada se predao kao organizator grupe koja se tereti za krijumčarenje 5,7 tona kokaina iz Južne Amerike u Zapadnu Evropu tokom 2008. i 2009. godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading