SUTRA DAN ŽALOSTI U ODŽACIMA: Ceo grad oplakuje nesrećnog dečaka koji se udavio u bazenu

Autor:

Hronika

15.06.2021

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opština Odžaci donela je odluku da sreda, 16. jun bude proglašen za Dan žalosti povodom smrti maloletnog B.P. (10) na Olimpijskom bazenu u tom mestu.

Foto: Ilustracija

U ovoj odluci objavljenoj na sajtu opštine Odžaci, a koju je potpisao predsednik Goran Nikolić, navodi se da će Dan žalosti toga dana biti proglašen na teritoriji opštine Odžaci.

Obdukcijom u Institutu za sudsku medicinu u Novom Sadu je, kako se nezvanično saznaje, utvrđeno da je uzrok mališanove smrti – utapanje.

Podsećamo, desetogodišnjak se u nedelju utopio na Olimpijskom bazenu u Odžacima, koji je, inače bio zaključan i nije radio zbog priprema za početak kupališne sezone. Prema dosadašnjim saznanjima, desetogodišnjaka je u bazen navodno gurnuo dve godine mlađi dečak, piše Telegraf

Njih dvojica su, kako se pretpostavlja neopaženo ušli u ograđen prostor gde se nalazi bazen, a onda je, navodno osmogodišnjak gurnuo B.P. u vodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading