ŽIVI SVOJ NAJGORI KOŠMAR: Žabac deli ćeliju sa čovekom koji mu je pucao u glavu!

Autor: telegraf.rs, Republika

Hronika

29.11.2017

07:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nebojša Tubić Žabac (57) iz Novog Sada, trenutno se nalazi u pritvoru zbog sumnje da je na smrt pretukao Spasoja Milićevića (63). Naime, on deli ćeliju sa Goranom Cvijetićem (41), koji se tereti da je Žapca upucao u glavu 2012.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Nebojša Tubić Žabac

Kada je Žabac shvatio da će deliti ćeliju sa čovekom zbog kojeg je bio u komi i jedva izvukao živu glavu bio je šokiran! Međutim, on mu je objasnio da nije hteo njega da ubije, i da je sve bila jedna velika greška!

- Međutim, Goran je navodno rekao Žapcu da nije hteo njega da ubije, već da mu je meta iz ličnih razloga bio Aleksandar Gajić, s kojim je Tubić taj dan sedeo u bašti picerije "Aleksandar". Ponavljao je da je bila greška i da nema ništa protiv njega.

Ispričao je Žapcu i zašto je hteo da ubije Gajića - kaže izvor blizak istrazi za Kurir koji otkriva i da je Goran pre neki dan tražio da ga prebace u samicu.

Potom mu je otkrio mnoge informacije u vezi sa brojnim krvavim obračunima u novosadskom podzemlju.

Cvijetić mu je navodno, kako tvrdi izvor, otkrio i neke detalje ubistva Teodore Kaćanski.

Inače, Gorana Cvijetića su u maju ove godine otela petorica Novosađana među kojima je bio i Nenad Stević, momak Teodore Kaćanski, koja je prošle godine ubijena dok je izlazila iz stevićevog džipa. Cvejtić je uhapšen zbog pokušaja ubistva Nebojše Tubića Žapca u maju 2012. godine, a terete ga i za pokušaj ubistva lidera pokreta "Dinara-Drina-Dunav" Tomislava Bokana 2013. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading