NA SASLUŠANJU ZANEMEO: Uhapšeni inspektor SBPOK Stolić branio se ĆUTANJEM!

Autor: Republika

Hronika

12.06.2021

11:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Inspektor SBPOK za krvne i seksualne delikte Božidar Stolić, koji je osumnjičen da je odavao informacije iz MUP Veljku Belivuku zvanom Velja Nevolja i direktno šefu kavačkog klana Radoju Zviceru, na saslušanju je zanemeo.

RepublikaFoto: Ilustracija: Repulika.rs, ST/V. LUKIĆ, Privatna arhiva
Foto: Ilustracija

Stolić se danas na saslušanju u Posebnom odeljenju Višeg javnog tužilaštva u Beogradu za suzbijanje korupcije branio ćutanjem.

On se tereti za produženo krivično delo zloupotreba službenog položaja, a nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudu da mu odredi pritvor, prenosi Kurir.

Uhapšen Božidar Stolić, podsetimo, učestvovao je u prikupljanju dokaza o ubistvima u kući strave, a sumnja se da je prenosio informacije vođi kavačkog klana Radoju Zviceru i njegovim saradnicima Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću.

Stolić, inspektor za krvne i seksualne delikte u SBPOK, učestvovao je u prikupljanju dokaza o zverskim ubistvima u kući u Ritopeku i na tom slučaju je radio sve do hapšenja u četvrtak uveče.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading