OTAC MONSTRUM! Podignuta optužnica protiv Novosađanina zbog sumnje da je silovao sina (3) i ćerku (2)!

Autor: Republika

Hronika

10.06.2021

20:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici, podiglo je optužnicu protiv Milana E. (40) iz Novog Sada, zbog krivičnog dela obljuba sa detetom, potvrđeno je u Višem sudu, gde se optužnica nalazi na proveri.

RepublikaFoto: youtube.com/KissFM Media

Milan je uhapšen polovinom januara u naselju Banstol kod Čortanovaca, kada ga je supruga prijavila policiji zbog sumnje da seksualno zlostavlja njihovu decu, trogodišnjeg sina i dvogodišnju ćerku.

Ovaj slučaj “isplivao” je u javnost, kada je supruga osumnjičenog spremala decu na spavanje. Tada je prilikom kupanja dečaka primetila krv iz anusa.

- Ona je prvo supruga pitala da li zna šta se desilo. Tvrdio je da ne zna, pravdajući se da se trogodišnjak možda povredio tokom igre. Posumnjala je u njegovu priču, zbog čega je odmah alarmirala policiju - kaže izvor iz istrage.

Prema informacijama iz istrage, Milan E. je odranije poznat policiji, zbog nasilja u porodici. Oni koji ga poznaju kažu da ni naslutili ne bi da bi on mogao da povredi svoju decu.

Od trenutka kada su Milanu stavljene lisice na ruke, on se nalazi u pritvorskoj jedinici Kazneno-popravnog zavoda u Sremskoj Mitrovici.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading