Velja Nevolja ostao bez moćnog saradnika: EVO KO JE DEKSTER!

Autor: Republika

Hronika

08.06.2021

10:02

Na teritoriji Austrije juče je sprovedena policijska akcija u kojoj je uhapšen Dario Đorđević, zvani Dekster, visokopozicionirani član "kavačkog klana", bliski prijatelj Veljka Belivuka i Marka Miljkovića i čovek koji se dovodi u vezu sa organizacijom najmanje tri likvidacije u Beogradu.

KlikTv/Pink
Foto: Ilustracija

Interesantno je da je policiji pre izvesnog vremena prijavljen nestanak Đorđevića i našao se na tom famoznom spisku sa petnaestak imena mladića o čijoj se sudbini ništa ne zna.

On je, međutim, sada zatečen sa falsifikovanim dokumentima i nema sumnje da je njegov nestanak lažno prijavljen kako bi mogao nesmetano da se kreće i čini krivična dela, prenose Novosti.

Njegovo lociranje i hapšenje sprovedeno je u koordinisanoj akciji na osnovu informacija  operativnih informacija pripadnika MUP Srbije i Bezbednosno informativne agencije (BIA).

Kako se sumnja Đorđević je organizator kriminalne  grupe, čiji su neki od članova " pali" pre mesec dana u glavnom gradu Austrije, Beču.

Prema nekim operativnim saznanjima Đorđević je za račun kavačke ekipe i svojih saradnika Belivuka i Miljkovića,organizovao ubistva Aleksandra Šarca, Lazara Vukićevića i Dragana Ristića.

Navodno, i sam je bio spreman da ubija. O Đorđeviću, zvanom Dekster, nešto više se čulo 2008. godine kada su u Kaluđerici, u sukobu dve grupe ljudi, koje su mediji tada označili kao kriminalne bande, smrtno stradali Vladimir Dosković i Dalibor Milenković, dok su dve osobe teško povređene.

Govorilo se i da je reč o navijačkom sukobu. Među uhapšenima, osumnjičenim za teško ubistvo našao se i Đorđević.

Komentari (0)

Loading