NASMEJANI UBICA PONOVO PRETUKAO CIMERA: Čaba Der "kolegi" iz ćelije udario glavu o zid, pa nastavio da ga mlati!

Autor:

Hronika

05.06.2021

20:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Nasmejani ubica" Čaba Der, koji je u Mađarskoj osuđen na doživotni zatvor, a u Srbiji mu se sudi za brutalno ubistvo Nebojše Markovića u Beogradu, pretukao je prošle nedelje cimera u zatvoru, pišu mađarski mediji.

RepublikaFoto: facebook.com/Caba Der
Čaba Der

Kako prenosi portal Blik, Čaba je napao "kolegu" koji je iza rešetaka zbog sumnje da je 2013. ubio svoju majku dok je džogirala.

Tenzija je rasla iz dana u dan. Neposredno pre nego što je Čabin cimer krenuo na suđenje, ovaj ga je zgrabio, udario mu glavom o zid, a potom nastavio da ga tuče - prenose mađarski mediji dramu koja se odigrala u zatvoru pre nedelju dana.

Posle incidenta za Blik se oglasio i advokat pretučenog, koji je naveo da je njegov klijent preklinjao da ga ne stave u ćeliju sa zloglasnim ubicom jer je opšte poznato da on ne podnosi "nasilnike koji su naudili ženama".

Jednostavno ne razumem zašto su mog klijenta premestili iz ćelije u kojoj je sa cimerom bio u potpunom miru, čak u prijateljskim odnosima. Iz nekog razloga, rukovodilac ustanove je odlučio da ga prebaci iako je moglo da se zna da će biti problema - rekao je advokat pretučenog Jožef Liči, prenosi Telegraf.

Podsetimo, Der je decembra prošle godine prebio još jednog cimera. Došao je u sukob sa drugim zatvorenikom jer je saznao da se radi o čoveku koji je ubio ženu, a kako je rekao svom advokatu, on ne može da podnese one koji zlostavljaju žene, zbog čega je, navodno, i na kraju fizički nasrnuo na njega.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading