NEVOLJINI SARADNICI OD ŽRTVE PREUZELI ŠTEK KUĆU U KOTEŽU: Isplivala nova saznanja

Autor:

Hronika

05.06.2021

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Štek-kuću u beogradskom naselju Kotež, u kojoj je pre nekoliko dana policija, tragajući za Viborom Končarevićem (41), jednim od najbližih saradnika Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, zaplenila veću količinu droge i oružja, prema nezvaničnim informacijama koristila je jedna od žrtava ove kriminalne ekipe.

Foto: Ilustracija: Republika.rs,Starsport, E-Stock
Veljko Belivuk i Marko Miljković

Reč je o jednoj od tri žrtve za čiju se otmicu i ubistvo vodi istraga.

Prema novim saznanjima iz istrage, pripadnici grupe najpre su oteli ovog muškarca koji je odbijao da im daje deo novca od prodaje narkotika, a zatim su ga mučili sve dok im nije rekao gde mu je štek. Kada su ga likvidirali, Belivukovi i Miljkovićevi ljudi su počeli da koriste taj prostor u Kotežu, a među njima je bio i Končarević. Ovaj saradnik i visokopozicionirani član ove kriminalne grupe lociran je u jednoj od zemalja u regionu. U dogovoru sa policijom te države radi se na njegovom hapšenju.

Prema nezvaničnim saznanjima, on se u prvo vreme skrivao u Kotežu i to od onog dana kada su se Belivuk i Miljković vratili iz Crne Gore i završili u Službi za borbu protiv organizovanog kriminala. Končarević se potom prebacio u Beograd, a odatle je, kako se sumnja, ilegalno prešao u jednu susednu zemlju i to nekoliko dana posle “razbijanja” Belivukove i Miljkovićeve ekipe.

U štek-stanu u Kotežu, kako se već pisalo, policija je pronašla eksplozivnu napravu sa magnetom i daljinskim upravljačem, dve ručne bombe, "hekler", automatski pištolj i municiju. Pronađeno je i više od 10,2 kilograma mešavine amfetamina i kofeina, više od 3,5 kilograma hašiša i veća količina materije za koju se sumnja da je heroin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading