ONA JE NEVENČANOM SUPRUGU ZARILA NOŽ U SRCE: Stravični detalji ubistva u selu kod Ljiga, LJUBOMORA OKIDAČ!

Autor: Republika

Hronika

05.06.2021

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Trudnica Marija M. (16) je u četvrtak uveče ubila nevenčanog supruga Dragana S. (21) iz sela Cvetanovac kod Ljiga. Prema poslednjim informacijama, ona je uhapšena, zbog sumnje da je kuhinjskim nožem ranila muža koji je preminuo u bolnici nekoliko sati kasnije.

Foto: facebook.com/printscreen
Marija M.

Njih dvoje su se posvađali u obližnjoj seoskoj prodavnici, da bi svađu nastavili na putu do kuće. Iako ništa nije slutilo na to da će Marija usmrtiti Dragana i kako svađa nije jenjavala, ona, dok je držala nož u ruci jer je pravila salatu, ga je teško ranila.

Prema saznanjima medija, postoje dve verzije ubistva.

Jedna je da je nesrećni Dragan gurnuo stolicu ka trudnoj supruzi, posle čega mu je ona zarila nož u srce, a prema drugoj verziji, on je gurnuo sto na nju i ona ga je mahinalno povredila.

Foto: ST/N. MANDIĆ

U trenutku ubistva, sa bračnim parom je u kući bio njihov rođak Igor M. On je danas sasluša, ali je i on dao dva iskaza.

Prvo je rekao da je bio u toaletu i da ništa nije video, a potom da je u spornom momentu, pojačavao muziku i da ništa nije čuo.

- Često su se svađali i Dragan je bio vidno ljubomoran, jer je tinejdžerka malo živahna i neposlušna, stalno joj je prebacivao da flertuje sa drugim muškarcima - kaže poznanik bračnog para za 24sedam.

Inače, Marijin otac je od početka bio protiv njene veze sa Draganom. Iznajmio im je kuću u gradu, ali kada je saznao da mu je ćerka trudna, odlučio je da je vrati u porodični dom.

Druga tragedija u porodici

Porodica trudnice pre mesec dana imala je tragediju, jer je njihova starija ćerka ostala bez supruga, koji je bolovao od teške bolesti i preminuo. Ćerka i unučad su se vratila kod njih kući, a sad imaju trudnu mlađu ćerku koja je ubila partnera. 

 

 

Komentari (1)

Loading