KOMŠINICA ŽENE KOJA JE ŽIVELA SA MUMIFICIRANIM LEŠOM OTKRILA JEZIVE DETALJE: Policajac se umalo nije ispovraćao!

Autor:

Hronika

04.06.2021

22:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dan nakon što je mumificirano telo odneto iz stana u potkrovlju višespratnice u beogradskoj ulici Mite Rakića, težak miris tkiva u raspadanju osećao se i pored pootvaranih prozora na stepeništu. Najintenzivniji je bio pred vratima koja su pripadnici policijske stanice Zvezdara zapečatili 3. juna.

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić
Foto: Ilustracija

Telo je u četvrtak odneto na obdukciju, posle koje će sa sigurnošću biti utvrđen identitet preminulog i uzrok smrti.

Do tada sve okolnosti ukazuju da se radi o Božidaru S., starom oko 70 godina, koji je tu živeo godinama, od kojih poslednjih pet sa sestrom V. S., koja je psihički obolela i već se lečila u bolnici "Laza Lazarević". Ona je prethodno, u drugom stanu, živela sa majkom koja je takođe preminula pored nje. Posle toga je prešla da živi kod brata.

Božu sam poslednji put videla pre dva i po meseca. Bio je vitalan, ali tada mi je delovalo da je ozbiljno bolestan. Možda je bila korona, ne znam. S njim je živela njegova sestra. Često sam čula kako je grdi da pospremi iza sebe, da se presvuče, opere… Ona je nekih desetak godina mlađa od njega. Nikada se, kao ni on, nije venčavala. Živela je sa majkom, koja je isto ovako umrla pored nje – ispričala je za Objektiv komšinica iz zgrade u kojoj mahom žive vojna lica, koja su stanove dobila od vojske.

Prema rečima sagovornice, ona je V. S. viđala u periodu u kom je, kako se ispostavilo, Boža bio mrtav.

- Baš je nailazila stepenicama kada je policija došla gore. To je možda bila srećna okolnost, jer iovako nije htela da ih pusti u stan. Ja nisam bila unutra, od zeta sam čula da je bio bukvalno kao mumija, s dve-tri dlake na glavi i izraslom bradom. Jedan policajac se umalo nije ispovraćao kad je ušao, pitao je gde ima prozor da se otvori - ispričala je starija žena.

V. S. je, kaže, koliko zna, prebačena u "Lazu Lazarević".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading