JEZIVI DETALJI ZLOČINA KOD LJIGA: Trudna maloletnica ubila muža za stolom, večerali PA MU ZARILA NOŽ U SRCE!

Autor:

Hronika

04.06.2021

19:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojka (16) uhapšena u iznajmljenoj kući u okolini Ljiga zbog sumnje da je kuhinjskim nožem u srce ubola Dragana Stankovića (21), koji je preminuo u bolnici.

RepublikaFoto: Tanjug/STR
Foto: Ilustracija

Dragan Stanković (21) ubijen je kuhinjskim nožem u iznajmljenoj kući u selu kod Ljiga, a policija je uhapsila njegovu trudnu nevečanu suprugu (16). Kako Kurir saznaje, zločin se dogodio u četvrtak oko 20 sati.

Njih dvoje su živeli sami kao podstanari. Kobne večeri je Dragan došao s posla, a žena ga je dočekala i spremila večeru. Jeli su i valjda su se za stolom posvađali. Čula se glasna vriska, cika, galama iz njihove kuće, ali nije nam to bilo čudno, jer se oni inače stalno svađaju - kaže komšija i dodaje:

- Ubrzo smo ugledali policiju, otišli su kod njih. Posle smo čuli šta se dogodilo. Strašno. Čuli smo da je devojka, koja je u trećem mesecu trudnoće, zarila Draganu nož u grudi, odnosno direktno u srce, a da je potom nož spakovala u fioku. Verovatno je mislila da će tako zavarti trag zločina, ali policija je odmah našla oružje, a na sečivu je bilo krvi.

Saslušaće svedoka

Komšije kažu da je mladić bio živ po dolasku policije i Hitne pomoći, ali da je preminuo tri sata po prijemu u bolnicu.

Navodno, sa mladim parom kobne večeri bio i jedan maloletni mladić, koji će biti ispitan kao svedok - kaže izvor i dodaje da je maloletnica priznala zločin policiji. Poznanici mladog para kažu da pretpostavljaju da je motiv zločina Draganova ljubomora, ali i narušeni porodični odnosi.

Često su se svađali i Dragan je bio vidno ljubomoran, jer je tinejdžerka malo živahna i neposlušna, stalno joj je prebacivao da flertuje sa drugim muškarcima - kaže poznanik i dodaje da se roditelji osumnjičene M. M. nikako nisu slagali sa njenom ljubaavnom vezom.

Kada je završila osnovnu školu zaljubila se u njega i bežala je nekoliko puta od kuće da bi bila s njim. Očajni roditelji su joj branili da se zabavlja s Draganom. Međutim, mislim da su na kraju prihvatili njihovu ljubav, pomirili su se sa sudbinom - kaže poznanik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading