OTAC STRADALOG GORANA IZ LOZNICE: Poginuo je dok je išao da zaradi hleb, PETORO DECE OSTALO BEZ OCA!

Autor: Slađana STEPANOVIĆ

Hronika

03.06.2021

13:49

U teškom udesu koju se dogodio jutros na magistralnom putu Zavlaka - Šabac, u selu Tekerišu kod Loznice život je izgubio otac petoro dece Goran Mršić(49), a njegova supruga Ljilja(32) u teškom je stanju, lekari joj se bore za život.

Privatna arhiva
Goran i Ljilja Mršić

Goranov otac Živadin Mršić u razgovoru za Republiku istakao je da je njegov sin bio vredan čovek, te da je život izgubio dok je išao da zaradi za hleb.

- Već desetak dana idu da zarade za hleb u selo Volujac, a jutros je 5 dece ostalo bez oca zbog bahatog kamiondžije. Molimo se da makar snajka preživi. I stradala Sofija ima petoro dece, a Radislav je bio vredan i čestit mladić, tek pred ženidbom - rekao je za Republiku Živadin Mršić, otac stradalog Gorana.

printskrin

Da podsetimo u udesu koji se dogodi jutros na na magistralnom putu Zavlaka - Šabac, u selu Tekerišu kod Loznice četvoro ljudi je stradalo, a troje je teško povređeno.

Do udesa je došlo kada je na kombi, koji je pokušavao da se priključi na magistralu naleteo kamion, koji je stigao u selo Tekeriš iz pravca šabačkog sela Volujca.

U kombiju u kom su bili meštani okolnih sela Joševe i Miline bilo je sedmoro ljudi.

Komentari (0)

Loading