EKSKLUZIVNO! OGLASILA SE LAŽNA DOKTORKA OLGICA MARKANOVIĆ: Nisam bežala, sama sam htela da se javim u policiju!

Autor:

Hronika

03.06.2021

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lažna doktorka Olgica Markanović koja je pre dva dana uhapšena na granici, upravo čeka u Prvom osnovnom javnom Tužilaštvu da bude saslušana.

Foto: Instagram/olgicamarkanovic
Olgica Markanović

Reporter Republike je na licu mesta i našao se oči u oči sa Markanovićevom koju na desetine osoba u Beogradu i Banjaluci tereti za ozbiljne povrede koje im je nanela u navodnom pokušaju da ih ulepša.

Olgica deluje uplašeno i izgubljeno.

- Molim vas napisite da nisam bežala i da sam uhapšena kada sam htela da se javim na poziv policije. To je bilo na granici - rekla  je Olgica. 

Lažna doktorka koja je zadržana u policiji od hapšenja na graničnom prelazu, u Tužilaštvo je dovedena u pratnji policije koja je uz nju dok sa advokatima čeka ispred tužilačkog kabineta.

- Molim vas pustite je da se skoncentiše sada - rekao nam je jedan od njena dva branioca koje je sama angažovala. 


Da podsetimo, u martu ove godine grupa žena i muškaraca su tvrdili da su unakaženi tretmanom u salonu "Madero centar", zbog čega su podneli tužbu protiv vlasnice Olgice Markanović, koja posluje u Banjaluci i Beogradu, a koja se predstavljala da je doktor, a u stvri ima završen samo kozmetički kurs. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading