LAŽNU LEKARKU OLGICU MARKANOVIĆ SASLUŠAVAJU U TUŽILAŠTVU!

Autor: Republika

Hronika

03.06.2021

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Olgica Markanović, nadrilekarka, danas će biti saslušana u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, zbog sumnja da je estetskim zahvatima i antiejdžing nadrilekarstvom izazvala zdravstvene probleme kod 11 osoba.

RepublikaFoto: Instagram
Olgica Markanović

Nakon saslušana, u zavisnosti od iznete dobrane, tužilaštvo će odlučiti da li će tražiti od suda da joj odredi pritvor. Inače, Olgica je uhapšena 1. juna na granici sa Hrvatskom kada je pokušala da pređe istu.

Advokati Markanović stigli su u tužilaštvo, ali nadrilekarka nije došla zajedno sa njima.

Da posetimo, Markanović se, za sada, sumnjiči da je neovlašćeno pružala medicinske usluge iz oblasti estetike i izazvala zdravstvene probleme kod 11 oštećenih, a postoje indicije da je kod određenih oosoba pored telesnih povreda i zdravlje teško narušeno, prenosi Kurir. 

Još pre 2 meseca nesrećne unakažene žene tražile su da se Olgica nađe iza rešetaka, jer im je, kako su tvrdile uništila zdravlje. Čak dvadesetak žena koje tvrde da su ostale sa unakaženim licem, ožiljcima i u velikom riziku od kancera kože nakon tretmana lica u salonu izvesne O. M. na Senjaku podnose protiv vlasnice krivičnu prijavu za nadrilekarstvo, za koje je, prema srpskom krivičnom zakonu, zaprećena kazna i do tri godine zatvora. Naime, prema članu 254 Krivičnog zakonika Srbije, ko se bez odgovarajuće stručne spreme bavi lečenjem ili pružanjem drugih medicinskih usluga kazniće se novčanom kaznom ili zatvorom do tri godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading