SRBIN BIO PLAĆENI UBICA NA MALTI: Aleksandar je za 5.000 evra likvidirao suparničke dilere!

Autor:

Hronika

02.06.2021

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Stojanović (43), državljanin Srbije, kome se sudi na Malti, ubio je Egipćanina Vaida Motaleba (43) i za to mu je plaćeno 5.000 evra.

RepublikaFoto: printscreen/youtebe/NETnews
Aleksandar Stojanović

Jedan od svedoka ispričao je sudu da je pored novca, plaćenik iz Srbije od naručilaca ubistva dobio i pušku i automobil za bekstvo. Suđenje se odvija iza zatvorenih vrata jer je istraga o kriminalnoj grupi, za koju se veruje da je radio Srbin, još u toku.

- Priznao mi je da je išao do kraja, da je ubio čoveka. Rekao mi je: Ubio sam Arapina, sa pet hitaca iz puške. Kada sam čuo šta je uradio odmah sam ga izvacio iz stana - ispričao je Andre Galea, Srbinov prijatelj, koji je takođe u pritvoru ali zbog teških krađa,

Svedok je opisao Srbina i kao teškog heroinskog zavisnika koji je ubio Egipćanina u lokalnom ratu za tržište narkotika, jer je smetao suparničkoj grupi.Egipćanin je pronađen mrtav u jutarnjim satima 15. januara 2018. godina na ostrvu Gozo.

U novembru iste godine policija je pronašla automobil BMV, koji je koristio ubica. Stojanović je uhapšen krajem maja ove godine i na sudu se izjasnio da nije kriv.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading