MARKUŠ JE ZNAO DA MU SE BLIŽI SMRT?!

Autor: telegraf.rs

Hronika

27.11.2017

18:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Markuš (29), šurak košarkaša Darka Miličića, koji je u petak ubijen u Novom Sadu, predosetio je sopstvenu smrt i dobrom prijatelju se požalio da "brine jer zna da mu rade o glavi". Kako je otkrio Markušev prijatelj, nekoliko dana pre ubistva pokojni mu se poverio da strahuje za sopstveni život i da će mu uskoro sve ispričati.

RepublikaFoto: facebook.com/Marko Markus
Marko Markuš

- Samo nekoliko dana pre nego što je ubijen, u jednom razgovoru mi je rekao da zna da je u velikoj opasnosti i da mu spremaju ubistvo. Ipak, u istom razgovoru je dodao da ne brinem, jer će on to rešiti. Dogovorili smo se da se vidimo u nedelju i da mi tada kaže o čemu je tačno reč.

Nedelju nije doživeo i tajnu od koga mu je pretila opasnost i ko mu je i zbog čega radio o glavi odneo je u grob - priča prijatelj pokojnog Markuša.

Nepoznati napadač za kojim policija traga u Markuša je ispalio sedam hitaca iz "škorpiona".

- Istraga se vodi u nekoliko pravaca. Zbog svog bahatog ponašanja mnogima se zamerio i često je dolazio u sukobe, pa se proverava s kim je u poslednje vreme bio u kontaktu. Ispituje se da li je eventualno ubistvo naručeno zbog nekih neraščišćenih računa odranije - otkriva izvor upućen u istragu.

Ubijeni Novosađanin, pored toga što je šurak poznatog košarkaša Miličića, u gradu je bio poznat po učestvovanju u mnogobrojnim incidentima. Prvi put u sukob sa zakonom došao je još kao maloletnik, iako je sin nekadašnjeg funkcionera policije koji je penzionisan pre četiri godine.

- Marko je odnedavno počeo da radi i kao fudbalski menadžer, možda je i u tom poslu nekome zasmetao. U pravu je njegov šurak Darko kada kaže da se Marko promenio, da se posle svih grehova koje je imao u prošlosti promenio, vratio na pravi put i posvetio porodici.

Izuzetno je bio vezan za sina. I dalje ne možemo da verujemo da ga više nema - priča drugi prijatelj Marka Markuša, koji ga poznaje još iz osnovne škole.

Marko Markuš danas je sahranjen na Gradskom groblju u Novom Sadu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading