Miljan odbio da govori na saslušanju kod tužioca: Sumnja se da nije bio uračunljiv kada je rukama i nogama ubio majku

Autor:

Hronika

01.06.2021

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši košarkaš i student Miljan Davidović(26) koji je prema navodima Višeg javnog tužilaštva u Smederevu , prošlog vikenda brutalno ubio svoju majku Stanojku Stanu Davidović (62)u porodičnoj kući u Kovinu, nije želeo danas da iznese svoju odbranu pred zamenikom Višeg javnog tužioca Oliverom Milojević.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Ubica i žrtva: Miljan i Stanojka Davidović

Davidović je bio vrlo nervozan tokom saslušanja, a njegov branilac je zatražio da se pošalje na neuropsihijatrijsko veštačenje.

- Pretpostavka je da momak po ponašanju nakon zločina i prema rečima onih koji su ga poznavali, ali i po mojoj proceni na osnovu njegovog ponašanja na samom saslušanju, nije bio svestan krivičnog dela u trenutku izvršenja , te će po predlogu njegovog branioca biti poslat na veštačenje pred komisijom koja će doneti sud da li je bio uračunljiv kada je ubio svoju majku - rekla je tužilac Milojević za Republiku i Srpski telegraf. 

Tužilaštvo je predložilo određivanje pritvora Davidoviću do 30 dana. 

Obdukcioni nalaz Stane Davidović koji je danas uradjen pokazao je da je nesrećna žena umrla u strašnim mukama nakon zverskih batina svog jedinca. Sin joj je prema rečima tužioca zadao više brutalnih udaraca u predelu glave, a osim pesnicama, šutirao je i gazio nogama i tresnu je njenu glavu o pod.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading