(FOTO) LICE ZLA! REPUBLIKA DOŠLA U POSED FOTOGRAFIJE: Ovo je monstrum iz Kovina koji je zverski ubio majku!

Autor: Republika

Hronika

01.06.2021

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljan Davidović (25) iz Kovina brutalno je ubio majku Stanojku Davidović (62) iz tog mesta, a Republika je došla u posed jedne od fotografija na kojoj se može videti lice monstruma.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Miljan i Stojanka Davidović

Na fotografiji do koje je došla Republika vide se ubica i njegova majka, kao i rodbina sa malom decom.

Podsetimo, zločin se dogodio u pomoćnoj prostoriji porodične kuće u kojoj su živeli njih dvoje.

Nakon što je uhapšen, osumnjičeni se u policiji branio ćutanjem.

- Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Smederevu. Njemu se na teret stavlja teško ubistvo - naveli su izvori upoznati sa slučajem.

Inače, kako je Republika prva ekskluzivno objavila, obdukcioni nalaz Stanojke Davidović (62) iz Kovina nedvosmisleno je pokazao da je ju je ubio njen sin krvničkim udaranjem nogama, pesnicima i treskanjem o pod.

To je za Republiku i Srpski telegraf rekla zamenik tuzioca Olivera Milojević iz Višeg javnog tužilaštva u Smederevu u kojem će danas u 13 dati biti saslušan Miljan Davidović.

Obdukcija je završena i utvrđeno je da je Miljan Davidović majku tukao do smrti udarajući je nogama i rukama. Sve povrede na telu žene su u predelu glave. Sin je majku gazio i udarao glavu o pod - rekla je Milojević.

Kako se sumnja, ubistvo je najverovatnije počinjeno još 29. maja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading