TERZIĆ ŠOKIRAO IZJAVOM O VELJI I NJEGOVOM BUNKERU U HUMSKOJ: To na "Marakani" NE MOŽE da se desi!

Autor: Republika

Hronika

31.05.2021

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić je komentarišući hapšenje navijača Partizana Veljka Belivuka i njegove kriminalne organizacije, stao u odbranu svojih kolega iz uprave crno-belih

RepublikaFoto: Starsport
Zvezdan Terzić govorio o Veljku Belivuku

Veljko Belivuk je navijačku grupu "Principi" čiji je bio vođa, koristio kao paravan za zastrašujuće kriminalne radnje, zbog kojih je zajedno sa više od svojih 20 saradnika uhapšen 4. februara.

Generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić danas je prvi put javno prokomentarisao tu temu, i mnoge je možda iznenadila izjava u kojoj je stao na stranu svojih kolega iz Partizana.

- Moram da stanem u odbranu kolega iz Partizana. Mislim da je neko zloupotrebio Partizan i tu navijačku tribinu. Sud će na kraju odrediti ko je kriv, ali tu najmanje ima pravih navijača - rekao je Terzić za TV Prva i potom dodao da na "Marakani" ne može da se desi slična situacija.

- Na stadionu "Rajko Mitić" nikada nije tako nešto moglo da se desi, jer je navijačka tribina Crvene zvezde potpuno drugačije organizovana i oni sami prave jednu dobru selekciju ko može da uđe na severnu tribinu. Nikada neću dozvoliti da se izjednači severna tribina, navijači Crvene zvezde sa tim grupama koje su pod plaštom navijača Partizana zloupotrebili i FK Partizan i navijačku tribinu tog kluba - zaključio je Terzić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
borko

31.05.2021 12:25

Terziću ćuti i pokrij se ušima. Ne oglašavaj se.

Odgovori 12 0
Zoran

31.05.2021 16:55

Da se izvrši kontrola.