MONSTRUOZNO PREBIJANJE MUŠKARCA U ZRENJANINU: Nakon svađe glavu mu rascopali metalnim tegom

Autor:

Hronika

29.05.2021

15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viši javni tužilac u Zrenjaninu, Zoran Đuran, podigao je optužnicu protiv dvojice Kikinđana, okrivljene N.R., zbog krivičnog dela ubistvo u pokušaju i S.M., zbog krivičnog dela teška telesna povreda u pomaganju.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Foto: Ilustracija

Protiv obojice okrivljenih podnete su optužnice zbog krivičnog dela ugrožavanje sigurnosti u saizvršilaštvu, dok je protiv N.R. optužnica podneta i zbog krivičnog dela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Okrivljenom N.R. se stavlja na teret da je u toku noći između 30. i 31. marta ove godine, u jednoj kući u Zrenjaninu, nakon kraćeg verbalnog sukoba, fizički napao oštećenog, tako što mu je zadao više udaraca nogama, rukama i jednim metalnim tegom za vežbanje u predelu glave i tela, čime mu je naneo teške telesne povrede opasne po život, kao i da je oštećenog pokušao da liši života, tako što ga je davio - izjavio je viši javni tužilac u Zrenjaninu Zoran Đuran.

Okrivljenom S.M. stavlja se na teret da je pomogao N.R. u nanošenju teških telesnih povreda oštećenom muškarcu. On je, kako se navodi,sklanjao ruke žrtvi, koje je podizala u nameri da se odbrani i na taj način je čoveka sprečavao da pobegne sa lica mesta.

-Pored toga, obojici okrivljenih se stavlja na teret da su navedenom prilikom pretili jednoj prisutnoj osobi da će ga ubiti, dok se okrivljenom N.R. stavlja na teret i da je prilikom dovođenja u prostorije PU Zrenjanin pretio policijskim službenicima, te da je jednog od njih udario nogom-dodao je Đuran koji nije naveo inicijale žrtve.

Navedena optužnica još uvek nije potvrđena od strane Višeg suda u Zrenjaninu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading