NIJE SAMO SAKATIO LJUDE, VEĆ SE BAVIO I DRUGIM MALVERZACIJAMA! Otkrivena još jedna prevara lažnog hirurga Save Kneževića!

Autor: Republika

Hronika

28.05.2021

19:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sava Knežević (23) i njegova majka Danijela (49), lažni plastični hirurg i njegova pomoćnica, osumnjičeni su da su osakatili brojne pacijente, ali i da su porodičnu kuću u Batajnici upisali na maloletnog člana porodice kako bi sprečili da im ona bude oduzeta.

RepublikaFoto: youtube.com, Pixabay

Celom manevru navodno su pribegli "za svaki slučaj", odnosno ne bi li se osigurali za slučaj da budu razotkriveni, piše Objektiv.

Povrh toga, Kneževići su u nameri da dodatno uvećaju vrednost cele nekretnine 26. aprila, mesec dana pre hapšenja, navodno pokrenuli postupak da se na istog maloletnog člana porodice upiše i pravo svojine nad skoro tri i po ari placa na kojem je kuća podignuta.

Plac je, naime, prema podacima iz katastra, u vlasništvu države. U celom naumu prekinula ih je, međutim, policija, koja ih je uhapsila 24. maja.

Sama kuća, koja ima 114 kvadrata, podignuta je na placu od 333 metra kvadratna i nalazi se u delu Batajnice gde poslednje dve godine cene prosto divljaju.

Pre nekog vremena u blizini je prodat plac od skoro 10 ari sa kućom od 80 metara za 45.000 evra. U međuvremenu je tržište, međutim, podivljalo i više nema pravila, sve zavisi od kupaca, koliko su spremni da odreše kesu. Pritom, bitan je plac, njegova lokacija, sama kuća manje-više – kaže jedan od sagovornika Objektiva.

A, plac Kneževića nalazi se u delu Batajnice gde je planirano da bude centar i gde su počele da se grade višespratnice sa nekoliko desetina stanova.

Zbog ovakve situacije niko nije želeo da se upušta ni u približnu procenu za koliko novca bi kuća Kneževića mogla na kraju da bude prodata.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mica Haubica

29.05.2021 18:50

nije čovek kriv, već institucije koje su mu dopustile da to radi