POSLAO SINA DA NAĐE MRTVU MAJKU: Vezao ženu u automobilu, gurnuo ga NIZ PADINU, pa otišao kući i sekirom lomio sve po dvorištu!

Autor:

Hronika

28.05.2021

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više javno tužilaštvo u Leskovcu odredilo je juče zadržavanje Gorana G. (53) iz Lipovice kod Leskovca zbog pokušaja ubistva supruge Valentine G. (49).

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Foto: Ilustracija

Toga dana osumnjičeni je sa suprugom kolima pošao do njive da bere jagode, a kako je skrenuo sa puta koji vodi ka toj njivi je na pitanje supruge gde ide odgovorio da "ide da je se reši". 

Potom je auto zaustavio na velikoj nizbrdici, izašao iz istog i gurnuo ga niz padinu, a nakon toga otišao do kuće i rekao sinu da ide i nađe mrtvu majku.

On je zatim uzeo sekiru i njome lomio stvari po dvorištu te otišao od kuće.

U međuvremenu je Valentina G, koja je sa manjim povredama glave uspela da izađe iz vozila koje je krećući se niz padinu udarilo u drvo i zaustavilo se, otišla u policijsku stanicu i prijavila ovaj događaj te je osumnjičeni pronađen i lišen slobode.

Zadobila blaži potres mozga

Ona je van životne opasnosti i puštena je na kućno lečenje.

- Žena je na svu sreću dobro prošla u toj bizarnoj situaciji jer nije gubila svest. Zadobila je blaži potres mozga i hematom, odnosno oteklinu na glavi. Posle dijagnostike i svih pregleda pustili smo je kući na dalje lečenje. Bila je prestravljena i uznemirena i psihijatar je razgovarao sa njom, smirio je i prepisao lečenje - rekao je doktor Dejan Dimitrijević direktor Opšte bolnice u Leskovcu za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading