(FOTO) DRAMI U MOLEROVOJ SE NE NAZIRE KRAJ! Devojka sa nožem još zabarikadirana u stanu! OTAC, MAJKA I TETKA POBEGLI KROZ PROZOR!

Autor: Republika

Hronika

27.05.2021

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istinska drama po kojoj bi mogao da bude snimljeni horor film odvija se u Molerovoj ulici, gde je kako se ispostavilo ćerka J.P. (37) kuhinjskim nožem napala oca, majku i tetku.

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić

Zgranuti od šoka nesrećni ljudi su ipak uspeli da pobegnu kroz prozor dok je razbesnela J.P. ostala u stanu zaključana u sobi.

Uskoro su na mesto incidenta stigli policija i Hitna pomoć, a ispred stana je upućena pregovaračka ekipa, kojoj se pridružila i majka J.P. 

Ona je potom ispričala da je pokušavala ćerku da odvede na pregled u Psihijatrijsku bolnicu u Palmotićevoj ulici, te da pretpostavlja da je u stvari to uzrok njene ljutnje i napada na kompletnu porodicu.

Na mestu ove istinske drame, koja još uvek traje, nalaze se policijske patrole koje ne dozvoljavaju nikome ulaz u zgradu. Takođe, vidljivo je u prisustvo Hitne pomoći. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading