(VIDEO) OPET ODLOŽENO SUĐENJE UBICI SA TVITERA! Sudija Neđeljku savetovala da promeni advokata!

Autor:

Hronika

27.05.2021

10:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Višem sudu u Beogradu danas je trebalo da se nastavi suđenje Neđeljku Đuroviću (31), koji se tereti da je 27. januara 2019. godine ispred zgrade u Ulici Dimitrija Tucovića u Beogradu ubio studenta Miloša Mileusnića (24).

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Miloš Mileusnić (levo) i Neđeljko Đurović

Međutim, suđenje je odloženo za 15. jun, jer je Đurovićev branilac Jovan Stanojević pre tri dana obavestio sud da ima upalu pluća.

Tada će biti pozvana dva svedoka zbog dopunskog svedočenja u vezi sa opisom lica mesta.

- Ustanite Đuroviću, svima je jasno da bez branioca pretres ne može da se održi . Došli su i veštaci. Ne možemo u nedogled da odlažemo suđenja, morate da kontaktirate branioca da bi našli zamenu - rekla je sudija Nataša Albijanić .

Optuženi Đurović se pravdao da se njegov branilac već oseća bolje, ali da je zbog infekcije koronavirusom i dalje u izolaciji. 

Otac Miloša Mileusnića očajan je zbog odlaganja suđenja, kao i njegovi prijatelji i porodica i za Srpski telegraf je rekao da je sve ovo previše mučno za njih, ali da od pravde ne odustaju.

Izjavu nesrećnog oca možete poslušati u video ispod:

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading