OTKRIVENO ČIME JE VELJA NEVOLJA "KITIO" PROFESORA VULETIĆA! Uz stan i nešto "pride"!

Autor: Republika

Hronika

27.05.2021

07:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veljko Belivuk je Vladimiru Vuletiću odnosno "profi", kako ga je oslovljavao, prošle godine kupio troiposobni stan od 78 kvadratnih metara, i to za 88.940 evra u kešu, neposredno nakon što mu je Belivuk u razgovoru rekao da će mu doneti “ono” kako bi mu se odužio za neki posao.

RepublikaFoto: Starsport

Iz objavljenih razgovora Vuletića i Belivuka, takođe je jasno da su njih dvojica u vrlo bliskim vezama. Vuletić je tada doslovce poručio Velji Nevoji: "Ovo tvoje smo danas završili", na šta je dobio odgovor: "Sve znam, zato i zovem da ti donesem ono".

Možda vas zanima

Molim te, rekao sam ti, ti si moj brat i neću da pričam – izgovorio je Vuletić.

Ti si naš i zato ti kažem, kad se vratiš u nedelju, zovi – rekao je Belivuk.

Usledilo je i zaklinjanje na ljubav i jasna želja Belivuka da Vuletića "ispoštuje".

Ti znaš koliko ja tebe volim – rekao je Vuletić.

I mi tebe, nego zbog malera, kad se vratiš, javi mi se, molim te, da ti donesem – insistirao je Belivuk.

Vuletić se kasnije nevešto pravdao da se ono što je Belivuku rekao odnosilo na ostavke navijača na mesta u upravi Partizana.

VELJA MU NIJE NOSIO KNJIGU RIMSKOG PRAVA

Čime je to Belivuk “zakitio” profesora, koji se nedavno "proslavio" bizarnim gutanjem ćevapa u jednoj TV emisiji, uz ismevanje žrtava samlevenih u industrijskoj mašini za mlevenje mesa?

Da li bi iko bio iznenađen da je Vuletić Veljin poklon iskoristio baš da bi kupio novi stan?

Boža Spasić, bivši funkcioner Državne bezbednosti, navodi da mu je jasno da je uhapšeni kriminalac davao novac Vuletiću.

Belivuk očigledno nije mislio na neku knjigu iz rimskog prava, već na nešto mnogo krupnije – napominje Spasić.

Podsetimo, otkad je klupko počelo da se odmotava i javnost u Srbiji saznaje za sva monstruozna dela klana Belivuk–Miljković, Vladimir Vuletić je bio jedan od najglasnijih u odbrani lika i dela ovih koljača. U toj njegovoj misiji, za koju je očigledno debelo plaćen – pošto Vuletić ne krije da voli život na visokoj nozi, a teško da bi kupovinu stana u novogradnji mogao da priušti od plate profesora Pravnog fakulteta – aktivan je i dan-danas, pa često zamenama teza pokušava da za sve na svetu okrivi FK Crvena zvezda.

Ljuban Karan, potpukovnik KOS u penziji, navodi da se iz presretnutih razgovora može pretpostaviti da je profesor Pravnog fakulteta u Beogradu bio na platnom spisku mafije, posebno kad se zna da je čak i posećivao Belivuka dok je bio u kućnom pritvoru.

Kada čujem te razgovore, prva asocijacija mi je da je dobijao novac. Jasno je da je postojao dil među njima. Nedopustivo je kako Vuletić javno ismeva istragu jedući ćevape i govoreći da su od ljudskog mesa. Može biti i da je pod pritiskom mafije, sa kojom je stupio u vezu, da mu neko diktira kako da se ponaša – naglašava Karan za Objektiv.

PONOVO NIŠTA OD POLIGRAFA

Vuletić je i juče nastavio da se ponaša na način koji sagovornici Objektiva opisuju. Činjenica je da je izbegao izlazak na poligraf, baš kao i 10. marta ove godine, kada je prvo pristao na ovu vrstu ispitivanja, a potom se "setio" da je šećeraš. I ovaj put je razlog bio zdravstveno stanje.

Šta sve "profa" ima u novoj zgradi:

-sigurnosna ulazna vrata
-hrastov parket
-petokomornu PVC fasadu
-keramiku prve klase
-stepenište i terase sa italijanskom granitnom keramikom
-klima-uređaj
-grejanje norveškim radijatorima
-instalacije po sistemu pametne kuće
-tri atrijuma
-zvučnu izolaciju

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Roki

05.06.2021 14:57

Obzirom da se ne znaju, Vuletić nije ni loše prošao.